Το πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K750 βραβεύθηκε ως κορυφαίο στην κατηγορία σχεδίασης καταναλωτικών προϊόντων.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750Ακόμη ένα βραβείο κέρδισε η Logitech για τον σχεδιασμό των προϊόντων της. Συγκεκριμένα το πληκτρολόγιο Logitech® Wireless Solar K750 τιμήθηκε με το αριστείο 2012 για σχεδίαση καταναλωτικών προϊόντων του International Forum Design (iF). Σημειώνεται ότι το Wireless Solar K750 κέρδισε την σημαντική διάκριση ανάμεσα από σχεδόν 3.000 συμμετοχές στην ίδια κατηγορία (προϊόντα υπολογιστών).


«Μας τιμά ιδιαίτερα το νέο της διάκρισης του Logitech Wireless Solar K750 με βραβείο σχεδιασμού από το iF» δήλωσε ο Thibaud Nolf, Product Manager ΕΜΕΑ για πληκτρολόγια και σετ πληκτρολογίων της Logitech. «Είναι γνωστό πως είμαστε αφοσιωμένοι στο να αναπτύσσουμε καινοτομικά τεχνολογικά προϊόντα που βοηθούν τους χρήστες να αποκομίσουν τα περισσότερα από την καθημερινή χρήση τους. Η επιβράβευση από τους κριτές του iF επιβεβαιώνει όχι μόνο την σκληρή δουλειά μας στο σχεδιασμό αλλά συνολικά την αφοσίωση μας στην καινοτομία».


Πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K750
Το Logitech K750 λειτουργεί με το φως του περιβάλλοντος ακόμη και σε εσωτερικό χώρο – δεν χρειάζεται απευθείας ηλιακό φως -, οπότε δεν ασχολούμαστε καθόλου με αλλαγές μπαταρίας. Με μια πλήρη φόρτιση μπορεί να λειτουργήσει έως και 3 μήνες, ακόμη και στο σκοτάδι! Η σχεδίασή του συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των παραδοσιακών πληκτρολογίων, εκείνων για laptops και την αποκλειστική φόρμα της Logitech με κοίλη την επιφάνεια των πλήκτρων, προσφέροντας ταχύτερη, πιο άνετη και πιο ήσυχη πληκτρολόγηση, όση ώρα κι αν το χρησιμοποιούμε. Η φόρτιση με φως δεν είναι η μοναδική του καινοτομία που είναι φιλική προς το περιβάλλον: στην κατασκευή δεν έχει χρησιμοποιηθεί PVC, ενώ και η συσκευασία του είναι πλήρως ανακυκλώσιμη.
Το Logitech Wireless Solar K750 είναι διαθέσιμο στο www.logitech.com.