Η ετήσια εκδήλωση της Symantec, με τίτλο «Symantec Technology Day» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου από τις 8:30 – 16:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαϊς.

SYM_Horiz_RGB-72dpiΤο Symantec Technology Day επαναλαμβάνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των στελεχών πληροφορικής ως αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για το τοπίο των νέων απειλών και ενημέρωσης καινοτόμων λύσεων για την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων προκλήσεων στον κλάδο της ασφάλειας. Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής, καλύπτοντας πλήθος επίκαιρων σχετικών θεμάτων. Πιο συγκεκριμένα, η φετινή διοργάνωση εστιάζει στους τομείς Ασφάλεια και Διαθεσιμότητα.


Εν μέσω οικονομικής ύφεσης, η Symantec επενδύει για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα και στην ενδελεχή ενημέρωση των Διευθυντών Πληροφορικής σχετικά με τις τάσεις που επικρατούν στην αγορά ασφάλειας και προστασίας της πληροφορίας, εμπλουτίζοντας το portfolio των λύσεων της με προϊόντα που καλύπτουν το Cloud, τα Mobile Devices και το Virtualization.


Ο κ. Αθανάσιος Βαβάτσικος δήλωσε σχετικά: «Η διαπίστωση μας ότι η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα των ελληνικών επιχειρήσεων μας οδήγησε στην καθιέρωση των Symantec Technology Days. Η αναγκαιότητα των εταιρειών να προστατεύσουν τα δεδομένα τους παρά το οποιοδήποτε δυσμενές περιβάλλον, δείχνει ότι η ελληνική αγορά αρχίζει να ωριμάζει και εμείς με την σειρά μας προσφέρουμε με αυτή την εκδήλωση όλη την απαραίτητη ενημέρωση για λύσεις και τάσεις στον τομέα της ασφάλειας».


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Technology Day της Symantec, καθώς και για την εγγραφή των συμμετεχόντων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.symantec.gr/techday.