H Kaspersky Lab ανακοινώνει τη διοργάνωση παγκόσμιου διαγωνισμού με θέμα “Get Inside the Ferrari Grand Prix”.


kaspersky ferrari f1Οι νικητές του διαγωνισμού, o οποίος πραγματοποιείται, σε συνεργασία με τον επίσημο συνεργάτη της Kaspersky – Scuderia Ferrari προσφέρει στους νικητές δυο εισιτήρια για το Formula One Grand Prix, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη του 2011 στη Monza της Ιταλίας.


Στο πλαίσιο του Kaspersky Motorsport Project, ο διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι και τις 28 Αυγούστου στην επίσημη ιστοσελίδα Kaspersky Motorsport στο Facebook (http://www.facebook.com/KasperskyMotorsport). Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, οι χρήστες του Facebook θα πρέπει να εκφράσουν το πάθος τους για την Ferrari και την Kaspersky Lab με μια φωτογραφία. Όσοι παρακολουθούν τους αγώνες και επιδιώκουν να είναι γρήγοροι και ασφαλείς – είτε οδηγώντας ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο είτε κάνοντας περιήγηση στο Διαδίκτυο – καλούνται να αποτυπώσουν αυτή την προσέγγιση με μια φωτογραφία και να κερδίσουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην καρδία του Grand Prix στη Monza, ως καλεσμένοι της Kaspersky Lab, η οποία είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας Ferrari Formula One.


Οι χρήστες πρέπει να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.insideferrarigp.com. Στη συνέχεια, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες και θα ανακοινώσει τους δυο νικητές.


Ένα τυχερό ζευγάρι θα βρεθεί αεροπορικώς στο Μιλάνο, όπου θα μεταφερθεί στη Monza για να ζήσει από κοντά την αδρεναλίνη του Ιταλικού Grand Prix το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου 2011.


Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μιλάνε άπταιστα αγγλικά.