Βρείτε δρομολόγια πλοίων και τα φθηνότερα πρατήρια βενζίνης στο ανανεωμένο xo.gr του Χρυσού Οδηγού.


gas stations xo.grΤο xo.gr, του Χρυσού Οδηγού, με 1.500.000 επισκέψεις τον μήνα, λανσάρει νέες, εμπλουτισμένες λειτουργικότητες, που έχουν σαν σκοπό να προσφέρουν στον χρήστη ευκολία, μέσα από τις νέες δυνατότητες για:


– Δρομολόγια πλοίων
Μπείτε στο xo.gr και βρείτε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια των διακοπών σας με ένα κλικ. Δείτε τα δρομολόγια πλοίων εξυπηρετούν τον προορισμό σας, με τις αντίστοιχες ώρες άφιξης και αναχώρησης, σύμφωνα με τον προορισμό και την ημερομηνία που έχετε θέσει.


– Φθηνότερα πρατήρια βενζίνης
Μη χάνετε χρόνο και χρήμα αναζητώντας το φθηνότερο πρατήριο καυσίμων στην περιοχή σας. Το χο.gr σας ενημερώνει για τα φθηνότερα πρατήρια βενζίνης, αλλά και για τις τιμές των πρατηρίων καυσίμων σε όλη την Ελλάδα. Η πληροφορία διατίθεται, είτε μέσα από την κατηγορία «Χάρτες» κατά την δρομολόγηση, είτε στην κατηγορία «Χρήσιμα» όπου ενημερώνεστε για τις τιμές όλων των πρατηρίων υγρών καυσίμων, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να τα δείτε και σε χάρτη.


Νέος Προϊοντικός κατάλογος
Η νέα κατηγορία του Χρυσού Οδηγού, «Προϊοντικός Κατάλογος» σας δίνει απευθείας πρόσβαση στα προϊόντα που αναζητάτε. Η πληροφορία συλλέγεται αυτόματα από τις καταχωρίσεις επαγγελματιών του xo.gr και εμφανίζεται συγκεντρωμένη σε ειδική κατηγορία στο site. Πλέον μπορείτε να βρείτε απευθείας από την αρχική σελίδα του xo.gr επιχειρήσεις με μαγιό, καταστήματα delivery, pet shop, καταστήματα με επώνυμα είδη, μεταξύ των άλλων, χωρίς να χρειαστεί να αναζητάτε μέσα από την ευρύτερη επαγγελματική κατηγορία.