Η Amadeus και η Accor επεκτείνουν τη συμφωνία παγκόσμιας διανομής για να καλύψουν τις αλυσίδες Motel 6 και Studio 6.


Amadeus HellasΗ Amadeus ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκταση της συμφωνίας διανομής με την Accor που θα δώσει την δυνατότητα κράτησης μέσω της Amadeus σε πάνω από 1.100 ξενοδοχεία των Motel 6 και Studio 6, τα πιο οικονομικά ξενοδοχεία της αλυσίδας. Η προσθήκη αυτών των δύο brands ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των ξενοδοχείων που διατίθενται από το σύστημα της Amadeus σε πάνω από 90.000.


Η συμφωνία δίνει την δυνατότητα στα Studio 6 και Motel 6 να αυξήσουν το brand visibility εκμεταλλευόμενοι την ηγετική θέση της Amadeus παγκοσμίως. Η συμφωνία είναι μέρος της στρατηγικής της Accor να φέρει την ανάπτυξη στις πιο οικονομικές αλυσίδες ξενοδοχείων στοχεύοντας στην προσέλκυση ταξιδιωτών εκτός της Βόρειας Αμερικής.


Η προσθήκη της αλυσίδας Motel 6, η οποία προσφέρει οικονομική διαμονή και της Studio 6, που προσφέρει οικονομικές επιλογές για άνετα πολυήμερα επαγγελματικά ταξίδια ενισχύει περαιτέρω την στρατηγική της διανομής ξενοδοχειακών υπηρεσιών της Amadeus να εμπλουτίζει το portfolio της με τις καλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων για να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στους συνδρομητές της. Η Amadeus ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των ταξιδιωτικών γραφείων για περισσότερες επιλογές οικονομικών καταλυμάτων, αλλά και καταλυμάτων μακρόχρονης διαμονής.


Αυτό έρχεται σε μια εποχή όπου οι αφίξεις ξένων επισκεπτών στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να αυξηθούν κατά περίπου 4% ετησίως για τα επόμενα 10 χρόνια. Το δίκτυο των Motel 6 και Studio 6, το οποίο εκτείνεται σε όλη την Αμερική και τον Καναδά, σε περισσότερες από 1.100 τοποθεσίες και 100.000 δωμάτια, προσφέρει στους επισκέπτες έναν άνετο και οικονομικό τρόπο να ζήσουν το μοναδικό Αμερικάνικο road trip.