Πλούσια αθλητική ειδησεογραφία και ενημέρωση φιλοξενεί πλέον το www.msn.gr, μέσα από την ενότητα «Αθλητισμός».


msn_homepageΜε πάροχο περιεχομένου το δημοφιλές portal www.gazzetta.gr, το www.msn.gr μεταφέρει στον αναγνώστη τον παλμό της αθλητικής επικαιρότητας για τα δημοφιλέστερα αθλήματα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.


Μέσα από τέσσερις μεγάλες θεματικές υποενότητες, «Ποδόσφαιρο», «Μπάσκετ», «Motor Sports» και «Άλλα Αθλήματα», καθώς και 23 επιμέρους κατηγορίες, ο επισκέπτης μπορεί να λάβει πλήρη και αξιόπιστη ενημέρωση για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων από τον εγχώριο και το διεθνή κόσμο των sport, από την πορεία του ελληνικού Πρωταθλήματος για κάθε άθλημα, το NBA, τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, την F1, μέχρι το θαλάσσιο polo. Τα νέα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα και πρωταθλήματα απ’ όλον τον κόσμο είναι πλέον διαθέσιμα μέσα από την εν λόγω ενότητα, η οποία αλλάζει ριζικά εμφάνιση και περιλαμβάνει πλούσιο και διαρκώς ανανεωμένο υλικό.


Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν τις απόψεις αθλητών, καταξιωμένων αθλητικογράφων και έμπειρων αναλυτών, οι οποίοι θα σχολιάζουν την αθλητική επικαιρότητα σε καθημερινή βάση. Ταυτόχρονα, ο επισκέπτης θα μπορεί πλέον να «διαβάζει» τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (το αρχείο θα περιλαμβάνει τα πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα της τελευταίας εβδομάδας), ενώ το προσεχές διάστημα, με την έναρξη των κατά τόπους Πρωταθλημάτων, μέσα από το Live Scores θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τρέχουσες βαθμολογίες.


H Thinkdigital είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης διαφήμισης και για τα δύο Μέσα (www.msn.gr & www.gazzetta.gr), προσφέροντας καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις προβολής σε διαφημιζόμενους που προσβλέπουν σε μέγιστη κάλυψη του internet κοινού με μετρήσιμες και αποτελεσματικές ενέργειες.