Η LG EzSign LD320B είναι η πρώτη παγκοσμίως τηλεόραση που διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες ψηφιακής σήμανσης χωρίς πρόσθετο hardware.


LG EZSIGN LD320B_FRONTΗ LG Electronics παρουσιάζει τη βραβευμένη σειρά τηλεοράσεων EzSign LD320B, η οποία αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση Digital Signage, χωρίς την ύπαρξη άλλων περιφερειακών ή επιπλέον συστημάτων.


Η LG EzSign LD320B είναι η πρώτη τηλεόραση παγκοσμίως που διαθέτει ενσωματωμένες πλήρεις λειτουργίες ψηφιακής σήμανσης, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να αναπαράγουν υλικό και μηνύματα στην οθόνη της τηλεόρασης σε μορφή billboard TV, χωρίς να απαιτείται οποιοδήποτε πρόσθετο hardware. Με αυτό το σύστημα, διαφημιστικό και πληροφοριακό υλικό μπορούν να προβληθούν ταυτόχρονα στην οθόνη, ώστε τα μηνύματα να επικοινωνούνται αποτελεσματικότερα στο κοινό.


Για τις ανάγκες επικοινωνίας και προβολής των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, η επιλογή της LG EzSign LD320B αποτελεί μία προσιτή λύση, αφού δεν προϋποθέτει την ύπαρξη οποιουδήποτε επιπλέον hardware, όπως media player ή server. Με τη χρήση ενός απλού USB stick, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν περιεχόμενο ψηφιακής σήμανσης απευθείας στην οθόνη, συνδυάζοντάς το με τη ζωντανή αναμετάδοση, επιτυγχάνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα.


Επιπλέον, η σειρά EzSign διαθέτει μια πληθώρα έτοιμων υποδειγμάτων (templates) από την οποία μπορούν οι χρήστες να επιλέξουν αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους προτιμήσεις και τη διαμορφώσουν ανάλογα, μετατρέποντας τη ψηφιακή σήμανση σε απόλυτα προσωποποιημένη υπόθεση. Η ευχρηστία των συγκεκριμένων τηλεοράσεων λύνει κυριολεκτικά τα χέρια των επαγγελματιών, καθώς η ρύθμιση και ο προγραμματισμός τους αποτελεί πλέον εξαιρετικά εύκολη διαδικασία.


Παράλληλα, χάρη στην κορυφαία σχεδίαση, την εντυπωσιακή τους απλότητα και τις λεπτές διαστάσεις, οι τηλεοράσεις της σειράς LG EzSign, ταιριάζουν αρμονικά σε οποιοδήποτε χώρο κι αν τοποθετηθούν. Οι δυνατότητες αξιοποίησης της LG EzSign για τη ψηφιακή σήμανση είναι πολλές, καθώς αποτελούν την ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικού εμπορίου, χώρων εστίασης και πολυσύχναστων εμπορικών κέντρων. Επιπλέον, μπορούν να αξιοποιηθούν σε εκπαιδευτικά συγκροτήματα, εγκαταστάσεις υγείας και χώρους επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Η σειρά τηλεοράσεων LG EzSign, διακρίθηκε πρόσφατα με το Commercial Integrator BEST Award στην InfoComm, τη μεγαλύτερη έκθεση ήχου και εικόνας παγκοσμίως, η οποία έλαβε χώρα στο Ορλάντο των Η.Π.Α. στις 15 – 17 Ιουνίου. Τα Commercial Integrator BEST Award, αναγνωρίζουν και βραβεύουν τα διακεκριμένα προϊόντα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που μπορούν να εφαρμοστούν σε επιχειρήσεις. Οι νικητές αναδεικνύονται από τους ειδικούς του κλάδου, καθώς και από τους συντάκτες του περιοδικού Commercial Integrator.