Κατεβάστε το Pokédex 3D από το Nintendo eShop δωρεάν και δείτε τις εικόνες των Pokémon να ζωντανεύουν σε 3D.


pokedex 3dΣτις Pokémon Black Version και Pokémon White Version κασέτες, οι οποίες κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη στις αρχές του έτους για το Nintendo DS, κυκλοφόρησαν πάνω από 150 ολοκαίνουργια Pokémon στον κόσμο. Τώρα, για πρώτη φορά στην ιστορία αυτά τα Pokémon μπορείτε να τα δείτε σε πλήρη 3D εικόνα χάρη στις δυνατότητες του Nintendo 3DS.


Όταν το Pokédex 3D κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 7 Ιουνίου, μέσω του Nintendo eShop για το Nintendo 3DS, θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τα δεδομένα του Pokédex σας μέσω της SpotPass υπηρεσίας συνδέοντας το Nintendo 3DS με τους φίλους σας. Δείτε τις εικόνες των Pokémon σε τρισδιάστατη μορφή και ακόμη χρησιμοποιείστε τα Augmented Reality Markers για να τα παρακολουθήσετε να ζωντανεύουν και τραβήξτε και 3D φωτογραφίες με αυτά.


Το Pokédex 3D σας επιτρέπει να βρείτε πληροφορίες για όλα τα νέα Pokémon που διατίθενται στις Pokémon Black Version και Pokémon White Version κασέτες – χωρίς να χρειάζεται να έχετε εσείς ο ίδιος το παιχνίδι. Το Pokédex 3D είναι το πιο ολοκληρωμένο και λεπτομερές μέχρι στιγμής Pokédex μέσα σε ηλεκτρονικό παιχνίδι και φέρνει τα Pokémon σας στην πραγματική ζωή. Απολαύστε βλέποντας τα αγαπημένα σας Pokémon από όλες τις οπτικές γωνίες, σε διάφορες πόζες και να κάνουν χαριτωμένες κινήσεις, όλα σε πλήρες 3D.


Αφού κατεβάσετε το Pokédex 3D στο Nintendo 3DS σας δωρεάν από το Nintendo eShop, θα ξεκινήσετε έχοντας πληροφορίες για 16 Pokémon. Για να συλλέξετε δεδομένα για περισσότερα αγαπημένα σας Pokémon, απλά συνδεθείτε ασύρματα με τους φίλους σας, σαρώστε τις ειδικές Pokédex 3D AR κάρτες ή συγκεντρώστε πληροφορίες μέσω της SpotPass υπηρεσίας. Η SpotPass υπηρεσία συνδέει το Nintendo 3DS σας με συμβατά δημόσια hotspots ή με την ασύρματη σύνδεση του Internet στο σπίτι σας, ακόμη και όταν η κονσόλα σας είναι σε Sleep Mode. Όταν συνδεθείτε, το Nintendo 3DS σας θα λαμβάνει νέο περιεχόμενο και αναβαθμίσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και μέχρι 3 νέα δεδομένα για Pokémon μπορούν να συλλέγονται κάθε μέρα.


Για να συλλέξετε όλα τα δεδομένα για τα Pokémon , θα πρέπει να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και να συνδεθείτε στο SpotPass καθώς και να ψάχνετε τα ειδικά Pokemon AR Markers – οπότε συνδεθείτε και ψάξτε για μερικές πρόσθετες λήψεις που θα είναι κρυμμένες.


Το Pokédex 3D όχι μόνο σας επιτρέπει να βλέπετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες Pokémon σε 3D, αλλά θα μάθετε περισσότερα για τα Pokémon από ποτέ. Μπορείτε να απαριθμήσετε, διασταυρώσετε, και να ταξινομήσετε τα δεδομένα σας για το κάθε Pokémon, όχι μόνο με το να βρίσκετε ζωτικής σημασίας στατιστικές για αυτά, αλλά και περισσότερες σε βάθος πληροφορίες, όπως το επίπεδο στο οποίο εξελίσσονται και σε ποιο επίπεδο μπορούν να μάθουν νέες κινήσεις.


pokedexΑν θέλατε ποτέ την δικιά σας φωτογραφία μαζί με το αγαπημένο σας Pokémon, τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία σας. Κάθε Pokémon στο Pokédex 3D έχει το δικό του ατομικό Pokémon AR Marker, – μία μικρή μαύρη και άσπρη εικόνα η οποία ζωντανεύει το Pokémon σε 3D μέσω της Augmented Reality. Τοποθετήστε τo Pokémon AR Marker οπουδήποτε – παρακολουθήστε to Pokémon να ξεπηδά από το marker σε 3D χρησιμοποιώντας την Augmented Reality τεχνολογία . Ρυθμίστε σκηνές με τη τοποθέτηση περισσότερων από ένα Pokémon AR Marker δίπλα δίπλα και τραβήξτε φωτογραφία των πλήρη κινουμένων σχεδίων των Pokémon μαζί.


Όταν χρησιμοποιείτε το AR Viewer, τα Pokémon σας είναι πλήρως κινούμενα και μπορείτε να τους δώσετε την εντολή να πραγματοποιήσουν ειδικές κινήσεις χρησιμοποιώντας αντικείμενα – μερικά αντικείμενα λαμβάνουν διαφορετικές αντιδράσεις από τα Pokémon. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες που έχετε ήδη τραβήξει από την SD κάρτα σας και να προσθέσετε όποιο Pokémon θέλετε στις φωτογραφίες σας. Για να κατεβάσετε το Pokédex 3D δωρεάν, επισκεφτείτε το Nintendo eShop όταν γίνει διαθέσιμο με την αναβάθμιση του συστήματος του Nintendo 3DS στις 7 Ιουνίου 2011.