Υλοποίηση και υποστήριξη σύγχρονης υποδομής από τη Xerox Hellas για τις εκτυπωτικές ανάγκες της ΔΕΗ.


New Xerox Logo Medium ResΟλοκληρώθηκε η εγκατάσταση της σύνθετης λύσης Xerox που καλύπτει τις ανάγκες της ΔΕΗ για την ανάπτυξη νέων εφαρμογών, τη διαχείριση του εκτυπωτικού περιβάλλοντος, την παραγωγική εκτύπωση και την ψηφιακή αρχειοθέτηση των εφαρμογών.


Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της υποδομής του εκτυπωτικού της κέντρου στον Ταύρο και της ανάπτυξης σύγχρονων υποδομών διαχείρισης και εκτύπωσης εφαρμογών, η ΔΕΗ προκήρυξε διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν τέσσερις εταιρείες. Η Xerox, καλύπτοντας πλήρως τις τεχνικές απαιτήσεις της διακήρυξης και ολοκληρώνοντας επιτυχώς, ως προβλεπόταν από το διαγωνισμό, τη δοκιμαστική λειτουργία, μειοδότησε και ανέλαβε την υλοποίηση του έργου.


Το σύνθετο αυτό έργο αποτελείται από την εγκατάσταση και θέση σε πλήρη λειτουργία: τεσσάρων εκτυπωτικών συστημάτων ρολού ασπρόμαυρης εκτύπωσης με inline συστήματα εισόδου και εξόδου ρολού, σύγχρονου λογισμικού ανάπτυξης και διαχείρισης του εκτυπωτικού περιβάλλοντος και των εφαρμογών, συστήματος ψηφιακής αρχειοθέτησης με δυνατότητα απομακρυσμένης ανάκτησης και επανεκτύπωσης καθώς και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών ανάπτυξης εφαρμογών.


Η νέα υποδομή του εκτυπωτικού κέντρου της ΔΕΗ εξυπηρετεί τις ανάγκες εκτύπωσης οικιακών τιμολογίων, μισθοδοσίας, συντάξεων, βεβαιώσεων εφορίας καθώς και την ευέλικτη ανάπτυξη νέων εφαρμογών. Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι η Xerox Hellas, συμπληρωματικά στην τεχνολογία, διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και τεχνογνωσία προκειμένου να υλοποιήσει έργα τέτοιου μεγέθους και πολυπλοκότητας και να καλύψει ανάγκες οργανισμών, αποτελώντας ισχυρό και αξιόπιστο συνεργάτη τους.