Η Eset παρουσίασε το πρόσφατο χαρτοφυλάκιο των business προϊόντων της στο Infosecurity Europe 2011.


eset_logo_smallΟ David Harley, Senior Research Fellow της ESET, παρουσίασε τις θέσεις της ESET για τις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών επιθέσεων


H Infosecurity αποτελεί την κορυφαία Ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας, που πραγματοποιήθηκε στις 19 – 21 Απριλίου 2011, στο Earl’s Court του Λονδίνου. Στο πλαίσιο του Infosecurity Europe 2011, η Eset έθεσε στη διάθεση των επισκεπτών τα προϊόντα της, που απευθύνονται σε μικρές, μεσαίες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Endpoint Security, Mail Security, File Security, Gateway Security και Remote Management.


Η Eset έχει ήδη κυκλοφορήσει το NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop και από τις αρχές του χρόνου είναι διαθέσιμη προς δοκιμή η BETA έκδοση του Mobile Security Business Edition. Το εν λόγω προϊόν, είναι σχεδιασμένο για Smartphones και Pocket-PCs με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile και Symbian, και προσφέρει ασυναγώνιστη ασφάλεια δεδομένων και επιπλέον προστασία από αναδυόμενες διαδικτυακές απειλές, χάρη στο Eset Remote Administrator 4 (remote management functionality). Το Eset Mobile Security Business Edition θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων εβδομάδων.


Οι παρευρισκόμενοι του Infosecurity Europe 2011, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της εταιρείας, κ. Pavel Luka, Chief Technology Officer, κ. Robert Lipovsky, Malware Researcher και κ. David Harley, Senior Research Fellow, για όλες τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην αντιμετώπιση των νέων απειλών του διαδικτύου. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο κος David Harley παρουσίασε τις θέσεις της εταιρείας στο θέμα: “Infrastructure Attacks – The Next Generation”, θέτοντας πλήθος προβληματισμών προς δημόσια συζήτηση.