Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση του Microsoft Dynamics CRM 2011 για on-premises και partner-hosted εγκαταστάσεις.


Microsoft-dynamics-crm-2011Το Microsoft Dynamics CRM 2011 συμπληρώνει το Microsoft Dynamics CRM Online, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο σε 40 αγορές και 41 γλώσσες, ως μια on-demand υπηρεσία από τα datacenters της Microsoft. Διαθέτοντας το ίδιο περιβάλλον εργασίας και με κοινές δυνατότητες παραμετροποίησης, τόσο στο cloud, όσο και στην on-premises εκδοχή του, το Microsoft Dynamics CRM ενισχύει την παραγωγικότητα των τμημάτων μιας επιχείρησης που ασχολούνται με τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση πελατών και το marketing.


Το Microsoft Dynamics CRM 2011 προσφέρει στους πελάτες και συνεργάτες της Microsoft πολλαπλά οφέλη, όπως η δυνατότητα για point-and-click παραμετροποίηση, επεκτασιμότητα και ενοποίηση με τις εφαρμογές και βάσεις δεδομένων που ήδη διαθέτουν.


Το νέο προϊόν της Microsoft συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, μέσω της έμφασης που έχει δοθεί στα ακόλουθα:
– Οικείο περιβάλλον εργασίας, καθώς το Microsoft Dynamics CRM 2011 μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από το Microsoft Outlook, είτε από web browser, είτε από φορητή συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο, που εξασφαλίζει γρήγορη εξοικείωση των χρηστών και άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που σε κάθε περίπτωση χρειάζονται.
– Ενισχυμένες δυνατότητες επιχειρηματικής ευφυΐας για την παρακολούθηση των στόχων και της απόδοσης, καθώς και αναλύσεις που προσφέρουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον εντοπισμό των τάσεων και τη έγκαιρη λήψη σωστών αποφάσεων.
– Διασύνδεση μεταξύ εφαρμογών τόσο μέσω της ανάπτυξης στο cloud και της διαλειτουργικότητας με το Windows Azure, όσο και με την αξιοποίηση των λειτουργιών του Microsoft SharePoint και του Microsoft Dynamics Marketplace, οι οποίες καθιστούν ευκολότερη την παραμετροποίηση του Microsoft Dynamics CRM.


Όσοι επιθυμούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Microsoft Dynamics CRM 2011, να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://crm.dynamics.com.