H RDC Informatics ανακοινώνει την ολοκλήρωση της δικτυακής πύλης www.websupplies.gr, που ανέπτυξε για την εταιρεία Web Supplies.


RDC InformaticsH Web Supplies είναι μια καινοτόμα εταιρεία στο χώρο της διακίνησης αναλωσίμων ειδών μηχανογράφησης η οποία δραστηριοποιείται μόνο ηλεκτρονικά (χωρίς φυσικό κατάστημα), με παράδοση προϊόντων στο χώρο του πελάτη.


Η RDC Informatics ανέλαβε την πλήρη μηχανογράφηση των λειτουργιών της νέας εταιρείας με την εγκατάσταση του ERP Soft1 σαν κεντρικό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων και την ανάπτυξη του δικτυακού τόπου websupplies.gr, καθώς και τη μεταξύ τους διασύνδεση.


Η νέα δικτυακή πύλη websupplies.gr αποτελεί ένα μοντέρνο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα εξοπλισμένο με σύγχρονα εργαλεία για τον άμεσο εντοπισμό των προϊόντων που επιθυμεί κάποιος να προμηθευτεί. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει:
• στο εργαλείο supply tool όπου μπορεί κάποιος γνωρίζοντας το μοντέλο του εκτυπωτή που χρησιμοποιεί να εντοπίσει τα αναλώσιμα που του ταιριάζουν
• στο εξελιγμένο σύστημα φίλτρων από συνδυασμούς τεχνικών χαρακτηριστικών των προϊόντων για τον εντοπισμό προϊόντων που φέρουν συγκεκριμένες τεχνικές δυνατότητες
• στον όγκο της πληροφορίας των τεχνικών χαρακτηριστικών που υπάρχουν για κάθε ένα προϊόν διευκολύνοντας τις αγορές κατόπιν συγκριτικής αξιολόγησης.


Όλες οι διαδικασίες αγορών, ενημέρωσης προϊόντων, διαθεσιμότητας, παραγγελιών, τιμολόγησης κλπ είναι ολοκληρωμένες με το Soft1 ERP παρέχοντας ένα πλήρες αυτοματοποιημένο περιβάλλον end-to-end μηχανογράφησης.


Για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα λογισμικού για e-business, Business On Line καθώς επίσης και η εφαρμογή WebErpConnector της RDC Informatics, με την οποία υλοποιήθηκε η διασύνδεση μεταξύ πλατφόρμας Business On Line και του Soft1 ERP.