Φέτος το Πάσχα, χαρίστε Huawei δώρα τεχνολογίας! Οι πασχαλινές προσφορές σε προϊόντα της Huawei από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της εταιρείας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε wearables προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της καινοτομίας, η Huawei με συνέπεια επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία στην καθημερινότητά μας και  βελτιώνει τις εμπειρίες μας μέσω των συσκευών της. 

Με τα προϊόντα της Huawei  οι χρήστες αποκτούν  τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στα wearables, και την δυνατότητα στους χρήστες να αναβαθμίσουν τον τρόπο ζωής, την παραγωγικότητα και τη συνδεσιμότητα τους. Το φετινό Πάσχα, η γκάμα επιλογών σε smartwatches και ακουστικά της Huawei υπόσχεται προσιτή τεχνολογία αιχμής για όλους!

Προηγμένη τεχνολογία και υψηλή αισθητική στον καρπό σας

Το HUAWEI WATCH GT4  μπορεί να ενσωματώνει την αισθητική των παραδοσιακών ρολογιών και την απέριττη ομορφιά ενός fashion item,  αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα smartwatch με προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης. Τα χαρακτηριστικά του HUAWEI WATCH GT4 προωθούν μια ολιστική ισορροπία μεταξύ σωματικής και ψυχικής υγείας, με μια αναβαθμισμένη και ακριβής τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακής λειτουργίας TruSeenTM 5.5+, καθώς και λειτουργίες διαχείρισης ύπνου και άγχους. Προσθέτει επίσης ένα νέο θερμιδικό ιχνηλάτη, την λειτουργία Stay Fit, για χρήστες που χρειάζονται έναν πιο ακριβή τρόπο παρακολούθησης των θερμιδικών δαπανών τους, αλλά και τα πρωτοποριακά Activity Rings.

Αποκτήστε το νέο HUAWEI WATCH GT4 46mm (Black Strap, Woven Strap & Stainless Steel Strap) με έκπτωση, αλλά και το HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap, Gold Milanese Strap, Steel Stainless Steel Strap) σε προνομιακή τιμή.

To HUAWEI WATCH 4 & 4 Pro διευρύνει τα όρια που μπορεί να φτάσει ένα κορυφαίο smartwatch! Το HUAWEI WATCH 4 Pro διαθέτει premium φουτουριστική αισθητική, σε συνδυασμό με τις πιο προηγμένες λειτουργίες επισκόπησης και παρακολούθησης της υγείας. Ελέγξτε 7 βασικούς δείκτες της υγείας σας σε ένα μόλις λεπτό, όπου και όποτε το επιθυμείτε, πάντα με στυλ! Αποκτήστε το HUAWEI WATCH 4 Pro στην εκδοχή Titanium & Dark Brown και το HUAWEI WATCH 4 στην έκδοση Black, με προνομιακή τιμή.

Ο κλασικός και πολυτελής σχεδιασμός του HUAWEI WATCH GT3 Pro, το προηγμένο σύστημα λειτουργίας του και η πληθώρα εφαρμογών και χαρακτηριστικών του, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, της αντοχής στο νερό και της «εξαιρετικής» διάρκειας ζωής της μπαταρίας, καθώς και της πιστοποίησης ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα) από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το καθιστούν ως έναν σύμμαχο στην καθημερινότητα κάθε χρήστη. Στα Easter Offers θα βρείτε το HUAWEI WATCH GT3 Pro 46mm σε μοναδική τιμή!

Για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένο στυλ και υψηλή τεχνολογία σε προσιτές τιμές, υπάρχει το HUAWEI WATCH GT3. Ένα ρολόι που αναδεικνύει την απλότητα σε αριστούργημα κομψότητας και κορυφαίων καινοτόμων χαρακτηριστικών και λειτουργιών, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ακριβή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και μέτρησης καρδιακού ρυθμού. Στα Easter Offers θα βρείτε τα HUAWEI WATCH GT3 Active & HUAWEI WATCH GT3 Elegant White σε ασυναγώνιστη τιμή!

Σε προνομιακή τιμή μπορείτε να αποκτήσετε και το HUAWEI WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap. Ένα ρολόι  ειδικά σχεδιασμένο για νέους που αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα και συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά φυσικής κατάστασης και υγείας με μια πληθώρα επιλογών σε χρώματα και προσόψεις, Στις προσφορές, βρίσκεται και το HUAWEI WATCH Fit SE, το οποίο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ρολόι που να ταιριάζει τόσο με σπορ όσο και με casual ένδυση, το οποίο διαθέτει μοντέρνο design, ισχυρή μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη μέρα με φόρτιση μόλις 5 λεπτών, υποστήριξη για 12 είδη προπόνησης και 44 ασκήσεις, 24ωρη παρακολούθηση υγείας και πολλαπλές λειτουργίες που θα βοηθήσουν στο να οργανώσετε άψογα την ημέρα σας.

Κρυστάλλινος ήχος για όλους με τα ακουστικά Huawei

Για να ολοκληρώσετε το οικοσύστημά σας, στα easter offers σε προϊόντα Huawei θα βρείτε τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3 & HUAWEI FreeBuds 5i,  με κρυστάλλινο ήχο, για  να απογειώσετε την εμπειρία σας,. Τα ακουστικά προσαρμόζουν τον ήχο με βάση την εφαρμογή, την κατάσταση χρήσης και το επίπεδο έντασης, και έρχονται με μοναδικές θήκες για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς στο στυλ!.

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs και Android συσκευές!

Αναζητήστε τα Easter Offers, τα οποία προσφέρονται από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, έως τις 11 Μαΐου!