Οι προτάσεις που ακολουθούν έχουν δημιουργηθεί για να απογειώσουν τη λειτουργικότητα του smartphone ή του tablet σας.

Ideal Of Sweden Seamless Case

Δώστε ένα νέο στιλ στο smartphone σας με τα χρώματα των θηκών Apricot Crush και Hyper Lime, συμβατές με τα iPhone X, XS, XR, 11 (Απλή και Pro), 12 (Απλή, Pro, Pro Max), 13 (Απλή, Pro, Pro Max), 14 (Απλή, Pro, Plus, Pro Max). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ασύρματη φόρτιση, ακόμα κι αν έχετε το κινητό στη θήκη. Σημειώνεται ότι αποτελούν και μέρος της μαγνητικά συμβατής γκάμας των προϊόντων της Ideal of Sweden. Οι θήκες έχουν σχεδιαστεί με υπερυψωμένα άκρα γύρω από την κάμερα και την οθόνη για πλήρη προστασία. Είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα υλικά μη ζωϊκής προέλευσης και διαθέτουν λεία επένδυση από μικροΐνες για την αποφυγή των γρατσουνιών.

Ideal of Sweden Clear Case

Οι θήκες είναι διαθέσιμες για τα μοντέλα iPhone XR και 11 αλλά και για όλες τις εκδόσεις των μοντέλων 12, 13 και 14. Η Mirror θήκη αποτελείται από μεταλλικό υλικό που προσφέρει ισχυρή προστασία στο κινητό σας, ενώ  μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε κι ως καθρέφτη. Τα σχέδια Clear και Vibrant Ombre είναι δοκιμασμένα για να αντέχουν σε πτώσεις. Παράλληλα, τα ολόγυρα και υπερυψωμένα άκρα προστατεύουν την κάμερα αλλά και την οθόνη της συσκευής σας. Οι θήκες είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα και μη ζωϊκής προέλευσης υλικά και σχεδιασμένα, ώστε να μην κιτρινίζουν εύκολα. Σημειώνεται ότι οι θήκες είναι συμβατές με τους Ideal ασύρματους φορτιστές.

Sentio Stylus Pen 300

Αν δεν θέλετε να αφήνετε δαχτυλιές και να κάνετε γρατσουνιές πάνω στην οθόνη του smartphone σας, η συγκεκριμένη πένα θα σας σώσει. Είναι απόλυτα συμβατή με τις Capacitive και Resitive οθόνες αφής των περισσοτέρων κινητών. Ειδικότερα, είναι ένα εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει στην αντικατάσταση της παλιάς γραφίδας σας. Σημειώνεται ότι, εκτός από το να τη χρησιμοποιείτε για την οθόνη αφής σας, λειτουργεί κι ως κανονικό στιλό με το οποίο μπορείτε να γράφετε –ένας λόγος παραπάνω για να την έχετε πάντα και παντού μαζί σας!

Apple Handsfree Earpods Lightning

Όσοι διαθέτετε συσκευές Apple, τα εν λόγω handsfree θα σας λύσουν τα χέρια! Συγκεκριμένα, τα on ear handsfree έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν ακριβώς στα αφτιά σας. Διαθέτουν Remote Controller για να ρυθμίζετε την ένταση αλλά και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της αναπαραγωγής σε μουσική και βίντεο. Σημειώνεται ότι συνδέονται μέσω Lightning μόνο, ενώ είναι συμβατά με συσκευές που διαθέτουν λογισμικό iOS 10 ή και νεότερη έκδοση.

Ideal οf Sweden Fashion Case

Διαθέσιμες για τα μοντέλα iPhone 13 και 14 αλλά και τις εκδόσεις Pro και Pro Max οι θήκες είναι συμβατές με ασύρματη φόρτιση, ως μέρος της συμβατής γκάμας προϊόντων της Ideal of Sweden. Διαθέτουν υπερυψωμένα άκρα γύρω από την κάμερα και την οθόνη. Είναι κατασκευασμένες από υλικά μη ζωϊκής προέλευσης, ενώ διαθέτουν μια λεία επένδυση από μικροΐνες, για να αποφεύγονται οι γρατσουνιές.

Xiaomi BHR5460GL

Το powerbank έχει χωρητικότητα 10.000mAh, ενώ συμβατές συσκευές μπορούν να φορτίσουν ασύρματα πάνω στην ειδική του επιφάνεια. Η ενσύρματη φόρτιση γίνεται με 22,5W, ενώ η ασύρματη στα 10W. Μπορείτε να φορτίσετε 3 συσκευές με ασφάλεια, καθώς παρέχει 9 επίπεδα προστασίας (υπερφόρτιση, υπερβολική αποφόρτιση, βραχυκύκλωμα κ.ά.). Σας προειδοποιεί αν έχετε τοποθετήσει ένα αντικείμενο πάνω στην επιφάνεια της ασύρματης φόρτισης.

Cellular Line Worldwide Universal Travel Adaptor

Το εν λόγω προϊόν θα σας βοηθήσει αρκετά σε περίπτωση που μείνετε από μπαταρία, είτε ταξιδεύετε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν αντάπτορα πρίζας, ο οποίος είναι αρκετά βολικός και εύχρηστος, χάρη στο μικρό μέγεθός του. Ο αντάπτορας είναι συμβατός σε περισσότερες από 150 χώρες (π.χ. ΗΠΑ, Ευρώπη, Αυστραλία κ.ά.). Ακόμα, διαθέτει δύο θύρες USB για να μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα δύο συσκευές όπου κι αν είστε.


Ideal of Sweden Cord Phone Strap

Το κορδόνι κινητού προσδίδει διαφορετικό στιλ, επιτρέποντας άνετη μεταφορά. Τοποθετήστε το attachment patch στη θήκη του κινητού σας, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Το Cord Strap μπορείτε να το κρεμάσετε γύρω από τον λαιμό σας, χάρη στο κορδόνι των 140cm, ή να το δέσετε όπου θέλετε. Το κορδόνι ταιριάζει στις περισσότερες θήκες αλλά δεν είναι συμβατό με τα μοντέλα iPhone X, XS, X Max (σε συνδυασμό με τις θήκες Ideal of Sweden 11 Pro και 11 Pro Max). Το Cord Phone Strap είναι διαθέσιμο σε δύο σχέδια, Black και Beige.