Όταν το ζητούμενο είναι μια TV με λογικό κόστος που να μπορεί να τοποθετηθεί και σε μικρότερους χώρους, τότε τα μοντέλα από 32 έως 43 ίντσες είναι η ενδεδειγμένη λύση.    

Turbo-X QLED TXV-Q4390

Έχοντας στην κατοχή σας την Android TV με τεχνολογία QLED και ανάλυση 4Κ θα απολαύσετε ό,τι επιθυμείτε, μέχρι και εφαρμογές που θα κατεβάσετε από το Google Play Store. Η 43’’ τηλεόραση υποστηρίζει Dolby Vision και τεχνολογία HDR που είναι συμβατή με τα πρότυπα HDR10 και HLG. Διαθέτει ήχο Dolby Digital Plus που θα μετατρέψει το σαλόνι σας σε κινηματογραφική αίθουσα! Με τη βοήθεια του Google Assistant θα μπορείτε να ελέγξετε την τηλεόραση με φωνητικές εντολές, ενώ με Chromecast μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο από το κινητό. 

Panasonic TX-43LX650E

Απολαύστε 4K ανάλυση και HDR για αυξημένη αντίθεση και φωτεινότητα. Με το πλήκτρο Google Assistant στο τηλεχειριστήριο έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε την τηλεόραση φωνητικά. Από το Google Play κατεβάζετε εφαρμογές και παιχνίδια, ενώ με το Chromecast προβάλλετε περιεχόμενο από smartphone, tablet ή laptop. Συνδέστε ηχόμπαρες, ηχεία μέχρι και τα ασύρματα ακουστικά σας για τις ώρες κοινής ησυχίας, μέσω του ενσωματωμένου Bluetooth της τηλεόρασης, καθώς κι άλλες συσκευές μέσω των 3 θυρών HDMI και των 2 θυρών USB.

Panasonic TX-32LS480E

Η τεχνολογία HDR ενισχύει την εμπειρία θέασης, βελτιώνoντας την απόδοση εικόνας αλλά και την αντίθεση. Πατώντας το πλήκτρο Google Assistant στο τηλεχειριστήριο μπορείτε να αναζητήσετε ό,τι θέλετε μέχρι και να πάρετε τον έλεγχο του Google Play για την εύρεση εφαρμογών, ταινιών και σειρών. Με το ενσωματωμένο Chromecast μπορείτε να μεταδώσετε το περιεχόμενο από το smartphone, tablet ή τον υπολογιστή σας, αλλά και να συνδέσετε διάφορες συσκευές με την τηλεόραση, όπως ακουστικά, ηχόμπαρες, ηχεία κ.λπ., μέσω Bluetooth. Διατίθενται 3 θύρες HDMI αλλά και 2 θύρες USB.

LG 32LQ63006

Με ανάλυση Full HD στα 1.920×1.080p, τον επεξεργαστή a5 Gen5 AI αλλά και με HDR10 Pro θα μπορείτε παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, σειρές και ό,τι άλλο θέλετε, με βελτιωμένα χρώματα και ευκρίνεια. Η τηλεόραση διαθέτει θύρα Ethernet, Bluetooth 5.0, WiFi, αλλά και θύρες USB. Στην τηλεόραση μπορείτε να συνδέσετε, μέσω HDMI 1.4 ή eARC, διάφορες συσκευές, όπως κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών κ.ά. Το ThinQ AI σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε την τηλεόραση, μέσω φωνητικών εντολών, μέσα από το Apple AirPlay ή άλλες υπηρεσίες.

Sony KD-32W800

Με το BRAVIA Engine η εμπειρία θέασης αναβαθμίζεται, βελτιώνοντας παράλληλα το χρώμα και την αντίθεση. Η τηλεόραση είναι συμβατή με διάφορα φορμά HDR, όπως HDR10 και Hybrid Log-Gamma. Μέσα από την Android TV έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε εφαρμογές, ταινίες και σειρές, τις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε με φωνητική εντολή. Η λειτουργία USB HDD REC σάς επιτρέπει να κάνετε εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων σε εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο έως και 2TB. Προβάλετε από τις Android ή iOS συσκευές σας ό,τι παρακολουθείτε στην τηλεόραση, χάρη στο ενσωματωμένο Chromecast που διαθέτει

Philips 43PUS8507

H 4K UHD τηλεόραση είναι συμβατή με όλες τις μορφές HDR, ενώ παράλληλα τα Dolby Vision και Dolby Atmos φέρνουν τον κινηματογράφο σπίτι! Η τεχνολογία DTS Play-Fi σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με συμβατά soundbar και ασύρματα ηχεία. Την Android TV μπορείτε να την ελέγξετε με φωνητικές εντολές, μέσω Google Assistant και Alexa. Η θύρα HDMI 2.1 είναι ιδανική για κονσόλες νέας γενιάς (όπως PlayStation 5). Αυτό, όμως, που θα ενισχύσει την εμπειρία σας είναι το Ambilight, δηλαδή, λυχνίες LED στα άκρα της τηλεόρασης που αλλάζουν χρώμα, ανάλογα με αυτό που βλέπετε, χρωματίζοντας ολόκληρο τον χώρο.