Το techpress.gr και η TCL Mobile Greece σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε δικό σας το νέο TCL 20 5G.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στο Facebook:

  1. Κάντε like στη σελίδα στο Facebook Techpress https://www.facebook.com/www.techpress.gr
  2. Κάντε like στη σελίδα στο Facebook TCL Mobile Greece https://www.facebook.com/TCLMobileGreece
  3. Κάντε public share (δημόσιο) το post του διαγωνισμού.
  4. Κάντε like στο post του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 16/4 και διαρκεί μέχρι τις 7/5 στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα αναδειχθεί έπειτα από κλήρωση και θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας στο Μοσχάτο.

Λίγα λόγια για το TCL 20 5G

H TCL κάνει… την επανάστασή της, ρίχνοντας στη μάχη μια πρωτοποριακή 5G συσκευή που δεν κοστίζει όσο τα πανάκριβα flagships των χιλίων ευρώ, όπως θα ανέμενε κανείς, αλλά μόλις 299€! Με τον τρόπο αυτό, οι 5G ταχύτητες, οι οποίες μάλιστα δεν χρεώνονται επιπρόσθετα από τους παρόχους στη χώρα μας, γίνονται προσβάσιμες από μια μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών, παύοντας να αποτελούν προνόμιο των λίγων. Το TCL 20 5G μπορεί να καυχιέται για τις 5G αρετές του ακόμα και στην ονομασία του, ωστόσο δεν περιορίζει τα ταλέντα του μόνο σε αυτόν τον τομέα. Το Snapdragon 690 5G chipset της Qualcomm είναι κατασκευασμένο με διαδικασία παραγωγής 8nm, ώστε να εξασφαλίζει εντυπωσιακές επιδόσεις με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Από τους οκτώ πυρήνες του ξεχωρίζουν οι δυο Kryo 560 Gold με συχνότητα λειτουργίας στα 2.0GHz, ενώ αξιόπιστη απόδοση παρέχει και η εξάδα των Kryo 560 Silver πυρήνων στα 1.7GHz.

Την ίδια ώρα,  η TCL ειδικεύεται στις οθόνες, δεν είναι τυχαίο άλλωστε το motto της «Display Greatness». Η αναβαθμισμένη έκδοση της τεχνολογίας NXTVISION έρχεται για να χαρίσει στην 6,67 ιντσών FHD+ Dotch οθόνη του TCL 20 5G μια μοναδική ικανότητα να παγιδεύει το βλέμμα ακόμα και του πλέον απαιτητικού χρήστη smartphone. Η αναπαραγωγή HDR10 βίντεο δίνει άλλη διάσταση σε τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες στο Netflix (και όχι μόνο φυσικά). Τέλος, διαθέτει τριπλή ΑΙ κάμερα 48MP.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το κινητό μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική παρουσίασή μας εδώ.