Η Huawei γιορτάζει μαζί με κάθε ερωτευμένο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τυλίγοντας με μια κατακόκκινη κορδέλα την πιο hot προσφορά αυτής της περιόδου.

Το ιδανικό δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται σε ζευγάρι, όπως όλα άλλωστε εκείνη την ημέρα. Στα αναρίθμητα πράγματα που σας ενώνουν με το έτερο ήμισυ προσθέστε και την αγάπη για τα smartwatches της Huawei, καθώς πλέον οι καρποί σας θα χτυπούν στους ίδιους high-tech ρυθμούς! Μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, η Huawei Valentines Special προσφορά σάς χαρίζει με κάθε Huawei Watch GT 2 Pro ένα Huawei Watch FIT και σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε τη μοναδική εμπειρία μιας καινοτόμου συσκευής υψηλής αισθητικής με τον έρωτα της ζωής σας!

Δώρο με συμβολισμό…

Το να μοιραστείτε τα Huawei Watch GT 2 Pro και Huawei Watch FIT με τον έρωτά σας, δεν είναι ένα δώρο που απλά θα πλημμυρίσει με ενθουσιασμό τον σύντροφό σας, αλλά μια κίνηση που δείχνει πολλά. Και ενώ τα λουλούδια αναπόφευκτα θα μαραθούν και τα σοκολατάκια… αναμφίβολα θα φαγωθούν, τα smartwatches θα βρίσκονται μονίμως στους καρπούς σας, μέρα και νύχτα, για να σας θυμίζουν όλα όσα σας συνδέουν, ακόμα και τις στιγμές που βρίσκεστε χώρια. Μια ματιά στο γεμάτο χρώμα καντράν κάθε Huawei Watch θα είναι αρκετή να σας ανεβάζει τη διάθεση, όχι μόνο για το τεχνολογικό αριστούργημα που έχετε στο χέρι σας, αλλά και γιατί θα θυμάστε τη στιγμή που δωρίσατε το δεύτερο ρολόι στο έτερο ήμισυ, τις 14 Φεβρουαρίου 2021. Με τη βοήθεια των δυο smartwatches μπορείτε να μοιράζεστε τα δεδομένα της άθλησης, καθώς αμφότερα διαθέτουν sport tracker για πάνω από 100 δραστηριότητες. Δωρίζοντας ένα εργαλείο υγείας και ευεξίας, εκφράζετε έμπρακτα το πόσο νοιάζεστε, το πόσο καρδιοχτυπάτε. Το τελευταίο μάλιστα καταγράφεται με τα Huawei Watch GT 2 Pro και Huawei Watch FIT για να έχετε και αποδείξεις! Αθληθείτε παρέα ή χώρια, αυξήστε την παραγωγή ενδορφίνης -την ορμόνη της ευτυχίας και του έρωτα- και καταπολεμήστε το στρες, ενδυναμώστε το ανοσοποιητικό σύστημα και καθυστερήστε την εξέλιξη της γήρανσης. Η εφαρμογή Huawei Health σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα fitness χαρακτηριστικά και των δυο ρολογιών…προπονητών παρέχουν όλα τα απαιτούμενα εφόδια για την παρακολούθηση της γυμναστικής και της υγείας σας, ακόμα και του ύπνου! Θέστε κοινούς στόχους άθλησης και μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας, με τη βοήθεια των πολυτάλαντων αυτών smartwatches. Μπορείτε, μάλιστα, να επιλέξετε τη φωτογραφία του/της αγαπημένου/ης σας για watch face στο ρολόι σας! Παράλληλα, επειδή ο πραγματικός έρωτας κρατάει για πάντα, έτσι και οι μπαταρίες των Huawei Watch GT 2 Pro και Huawei Watch FIT κρατούν… μια αιωνιότητα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ αυτονομίας στις wearable συσκευές και απαλλάσσοντάς σας από το άγχος της συχνής φόρτισης.

Valentines Special 1-14 Φεβρουαρίου: Δώρο με κάθε Huawei Watch GT 2 Pro ένα Huawei Watch FIT

 

Το καυτό ζευγάρι της προσφοράς!

Huawei Watch GT2 Pro

Με πολυτελή υλικά κατασκευής και premium look, το πανέμορφο Huawei Watch GT2 Pro είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας σε κάθε προπόνηση, καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS, 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης ύπνου, καρδιακών παλμών, άγχους και κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).  Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση εδώ.

Huawei Watch Fit

Huawei Watch FitΤο πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, έρχεται κομψό και έτοιμο να σας συντροφεύσει σε κάθε σας δραστηριότητα. Διαθέτει 96 προγράμματα προπόνησης και εντυπωσιακά animations, ενώ είναι προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2). Ταυτόχρονα, διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Huawei Winter Sales 2021

Βρείτε αναλυτικά όλες τις χειμερινές προσφορές σε προιόντα Huawei, ανά κατηγορία εδώ. Αναζητήστε τις από 1 Φεβρουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου* και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στα καταστήματα: www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

*Ειδική Valentine’s προσφορά από από 1 Φεβρουαρίου έως και 14 Φεβρουαρίου: με κάθε αγορά Watch GT2 Pro, δώρο το Huawei Watch FIT.