Σε πρόσφατη online συνέντευξη Τύπου, η εταιρεία παρουσίασε ως κεντρικό σύνθημά της το: «η καινοτομία φέρνει ευημερία» και το ολοκαίνουριό της αθλητικό ρολόι δείχνει να υπακούει πλήρως σε αυτή τη φιλοσοφία.

Kατασκευασμένο για νέους… κάθε ηλικίας, το αθλητικό smartwatch της Huawei ξεχωρίζει λόγω της μεγάλης στρογγυλεμένης ορθογώνιας πρόσοψης, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο κάνει τα fitness bands να φαίνονται φτωχά! Η AMOLED οθόνη 1,64 ιντσών (456×280 pixels & 16,7 εκατ. χρωμάτων) φέρνει με εξαιρετική αντίθεση και φωτεινότητα κάθε πληροφορία στο προσκήνιο, ακόμα και με μια κλεφτή ματιά. Αναρίθμητες προσόψεις και έξι «Always-On» watch faces σας επιτρέπουν να μοιραστείτε το προσωπικό σας στυλ με την συσκευή που θα φοράτε διαρκώς. Με βάρος μόλις 32 γρ., άλλωστε, για να φοριέται άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, το Huawei Watch Fit έρχεται με την τελευταία έκδοση του εξελιγμένου λογισμικού παρακολούθησης υγείας της εταιρείας, το Huawei TruSeen 4.0. Τα δεδομένα που συλλέγουν οι αισθητήρες της συσκευής επεξεργάζονται από αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να παρακολουθούνται οι καρδιακοί σας παλμοί αλλά και να εντοπίζονται οι μεταβολές στα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (SpO2). Στενή παρακολούθηση υπάρχει και όσον αφορά στην ποιότητα ύπνου (Huawei TruSleep 2.0) και τα επίπεδα του στρες (Huawei TruRelax).

Στις καινοτομίες του Huawei Watch Fit περίοπτη θέση κατέχουν τα «Quick-workout Animations», όπου 12 κινούμενα γραφικά συνδυάζονται με 44 τυπικά προγράμματα άθλησης (όπως κάψιμο λίπους, ανακούφιση μυϊκών πόνων, body building κ.α.), προκειμένου να σας καθοδηγήσουν στην προπόνησή σας. Επίσης, στη διάθεσή σας υπάρχουν 13 προγράμματα για τρέξιμο, με τον ρυθμό σας να αναλύεται σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να έχετε συμβουλές άμεσα προσβάσιμες στον καρπό σας!

Συνολικά, το νέο… φίλαθλο smartwatch της Huawei μπορεί να προσαρμοστεί σε 96 προγράμματα άθλησης. Η μπαταρία διαρκεί μέχρι και 10 ημέρες, ενώ 5 λεπτά φόρτισης αρκούν για μια ολόκληρη μέρα χρήσης! Το αδιάβροχο (5ATM) ρολόι διαθέτει ενσωματωμένο GPS και, φυσικά, δυνατότητα εμφάνισης όλων των μηνυμάτων και των notifications του smartphone για να μην χάνετε τις εξελίξεις στα social media. Τέλος, το γυναικείο κοινό θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως την ενσωματωμένη εφαρμογή πρόβλεψης γόνιμων ημερών και κύκλων περιόδου.