Ένα πραγματικό κομψοτέχνημα κατορθώνει να φέρει στον καρπό σας την εποπτεία κάθε σας δραστηριότητας, αθλητικής, επαγγελματικής και ψυχαγωγικής… 

Ναι, το Huawei Watch GT2 Pro λέει και την ώρα! Αυτό το γεγονός συντροφιά με την διαχρονικά πανέμορφη, πολυτελή εμφάνισή του, την οποία θα ζήλευε οποιοδήποτε μη ψηφιακός ανταγωνιστής του, είναι τα δυο συστατικά που μας επιτρέπουν να το αποκαλούμε «ρολόι» και το συνδέουν με το παρελθόν. Από εκεί και πέρα, η Huawei έχει προσθέσει στοιχεία που ένα «συμβατικό» ρολόι δεν θα μπορούσε ούτε να ονειρευτεί!

Κάνοντας χρήση υλικών όπως κρύσταλλο, τιτάνιο, κεραμικό και δέρμα, ο κινεζικός κολοσσός έχει δημιουργήσει μια πανάλαφρη και ανθεκτική συσκευή που μπορεί να παραμένει στο χέρι απροβλημάτιστα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των γύρω.

Αντίο φορτιστές…

Στόχος του Watch GT2 Pro είναι να σας συντροφεύει παντού, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, και όχι να μένει παροπλισμένο σε κάποια βάση φόρτισης. Για το λόγο αυτό, η μπαταρία του διαρκεί έως και δυο εβδομάδες, κάτι που μάλλον δεν αποτελεί πλέον έκπληξη για τα smart watches της Huawei. Όταν χρειαστεί να το φορτίσετε, μπορείτε να το κάνετε ασύρματα και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, καθώς 5 λεπτά ασύρματης ταχείας φόρτισης επαρκούν για 10 ώρες χρήσης. Παράλληλα, αν ξεμείνετε από μπαταρία εκτός σπιτιού (γεγονός ιδιαιτέρως απίθανό) μπορείτε να καταφύγετε και στη λύση της αντίστροφης ασύρματης φόρτισης, τοποθετώντας το ρολόι πάνω στην πλάτη ενός smartphone που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία, όπως για παράδειγμα το Huawei P40 Pro.

Οθόνη με προσωπικότητα

Το Watch GT2 Pro μπορεί να μετατραπεί στο κέντρο ελέγχου της καθημερινότητάς σας, και ως τέτοιο χρειάζεται μια ευκρινέστατη οθόνη. Η 1,39 ιντσών AMOLED display μπορεί χάρη στην ανάλυση των 454×454 pixels να απεικονίσει με εξαιρετική ποιότητα οποιαδήποτε από τις 200+ διαθέσιμες προσόψεις (watch faces). Μέσα από αυτήν την συνεχώς εμπλουτιζόμενη συλλογή μπορείτε να εντοπίσετε το καντράν που ανταποκρίνεται στη διάθεσή σας και να νιώθετε πως κάθε μέρα φοράτε ένα νέο ρολόι! Η επιλογή του watch face καθορίζει και ποιες επιπρόσθετες πληροφορίες θα είναι προσβάσιμες με μια ματιά (βήματα, καρδιακοί παλμοί, θερμίδες, ημερομηνία, καιρός κ.α.). Υπάρχει, μάλιστα, και η επιλογή να δημιουργήσετε ένα εντελώς προσωποποιημένο καντράν, επιλέγοντας φωτογραφίες από τη συλλογή του κινητού σας.

Ένας περικάρπιος προπονητής

Με πάνω από 100 προγράμματα άθλησης, το Huawei Watch GT2 Pro μπορεί να καταγράψει όχι μόνο σπορ στα οποία επιδίδεστε, αλλά και δραστηριότητες που εκτείνονται από το κυνήγι μέχρι τον χορό! Κάθε άθλημα που μπορείτε να φανταστείτε έχει τη θέση του στο εκτενές μενού καταγραφής του ρολογιού. Ενδεικτικά αναφέρουμε το σκι αντοχής, αλλά και το Golf για το οποίο μάλιστα το Watch GT2 Pro θα σας δώσει και πολύτιμα tips βελτίωσης, μέσα από το ειδικό «Golf Mode», το οποίο αναλύει κάθε σας χτύπημα. Η τεχνητή νοημοσύνη του Kirin chipset μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα το είδος της δραστηριότητάς σας και να σας προτείνει την καταγραφή της. Επιπρόσθετα, με την βοήθεια της εποπτείας που παρέχει η εφαρμογή «Huawei Health», ο… coach του χεριού σας, μπορεί βάσει του ιστορικού σας να προτείνει την ένταση κάθε άσκησης αλλά και τον χρόνο ξεκούρασης που απαιτείται μετά. Για τους εραστές του υγρού στοιχείου, η συσκευή αντέχει πίεση νερού 5 ATM. Αν πάλι θέλετε να φύγετε για ορειβασία ή για trekking στα δάση, το αυτόνομο GPS σας ειδοποιεί σε περιοχές που δεν υπάρχει σήμα, ενώ μπορεί να σας επιστρέψει πίσω στην αφετηρία σας (Route Back). Πρόβλεψη υπάρχει και για ξαφνικά ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία μπορούν να διαγνωστούν από το ενσωματωμένο βαρόμετρο και τις απότομες αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση.

Το ρολόι της… καρδιάς μας!

Χάρη στην τεχνολογία Huawei TruSeen 4.0+ το… πολυμήχανο ρολόι της Huawei μπορεί να παρακολουθεί την υγεία μας και να καταγράφει με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς μας. Ο έλεγχος του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (SpO2) και του μέγιστου ρυθμού κατανάλωσης οξυγόνου (VO2Max) μας βοηθά να αυξήσουμε τις αντοχές μας κατά τη διάρκεια κάθε εκγύμνασης, προστατεύοντας πάντα την ομαλή λειτουργία του καρδιοαναπνευστικού μας συστήματος.

Εσείς κοιμάστε και αυτό δουλεύει!

Το GT2 Pro αξίζει να βρίσκεται στον καρπό σας ακόμα και όταν κοιμάστε. Η τεχνολογία Huawei TruSleep 2.0 καταγράφει την ποιότητα του ύπνου σας και σας κάνει προτάσεις βελτίωσης, καθώς είναι ικανή να εντοπίσει έξι από τα πιο συνηθισμένα σχετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αρκετός κόσμος και ευθύνονται για φαινόμενα κόπωσης και ελλιπούς ξεκούρασης. Αντίστοιχα, η τεχνολογία Huawei TruRelax επωμίζεται να σας προστατεύσει από το στρες της καθημερινότητας, προτείνοντάς σας ακόμα και ασκήσεις αναπνοής όταν καταγράψει αυξημένες τιμές.

Με το γραφείο ανά χείρας

Κάθε λογής ειδοποίηση, από τα email σας μέχρι τα επαγγελματικά ραντεβού της ατζέντας σας, μπορούν να είναι προσβάσιμα με ένα άγγιγμα στον καρπό σας. Καμία σημαντική κλήση δεν χάνεται, ακόμα και όταν το κινητό βρίσκεται στην τσάντα σας ή σε κάποιο άλλο δωμάτιο, μιας και μπορείτε να δέχεστε, να απορρίπτετε ή να βάζετε σε σίγαση κλήσεις, αξιοποιώντας την Bluetooth 5.1 συνδεσιμότητα και το ενσωματωμένο ηχείο του Watch GT2 Pro.

Και ψυχαγωγικές τάσεις

Τα συνολικά 4GB του αποθηκευτικού χώρου του Huawei Watch GT2 Pro αφήνουν 2GB διαθέσιμα για να τα γεμίσετε με τις αγαπημένες σας μουσικές (έως και 500 τραγούδια), προκειμένου να δώσετε… ρυθμό στις προπονήσεις σας, ακόμα και όταν έχετε αφήσει το κινητό σπίτι. Από το ρολόι σας μπορείτε να ελέγχετε και τη μουσική του smartphone σας, ακόμα και αν αυτή αναπαράγεται μέσα από τα ακουστικά σας, όπως τα εκπληκτικά true wireless Huawei FreeBuds Pro που δοκιμάζουμε αυτήν την περίοδο. Το GT2 Pro μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και ως «Remote Shutter», επιτρέποντας τη λήψη φωτογραφίας από το κινητό σας απομακρυσμένα, ενώ διαθέσιμες είναι και ενδιαφέρουσες προτάσεις εφαρμογών προς εγκατάσταση, όπως mini games.

Αποφασίστε μέχρι τις 31/10 και κερδίστε!

Αν σκοπεύετε να βάλετε το Watch GT2 Pro στη ζωή σας και δεν προλάβατε να το προπαραγγείλετε μέχρι τις 11/10, προκειμένου να εκμεταλλευθείτε μια από τις μεγάλες προσφορές του Huawei Month, μην ανησυχείτε! Για όσους δεν πρόλαβαν τις προπαραγγελίες, η καταπληκτική προσφορά συνεχίζεται έως και τέλος Οκτωβρίου, καθώς με κάθε αγορά ενός GT2 Pro παίρνετε δώρο τα Huawei Freebuds 3i, μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές του Huawei Month θα βρείτε εδώ: https://www.techpress.gr/index.php/archives/152394 και εδώ: https://www.techpress.gr/index.php/archives/152566

Δείτε το βίντεο του Huawei GT2 Pro