Για ακόμα μια φορά η Huawei καταθέτει μια επιβλητική πρόταση ικανή να υποσκιάσει τον ανταγωνισμό…

Η παρουσίαση της Mate40 σειράς της Huawei ολοκληρώθηκε και εμείς σας έχουμε έτοιμο ένα… teaser από το επερχόμενο review του flagship μοντέλου Huawei Mate40 Pro.

Με την curved OLED οθόνη 6,76 ιντσών να πρωταγωνιστεί όπως σε κάθε μέλος της οικογένειας Mate, ο φετινός εκπρόσωπος της σειράς έρχεται με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz με QHD ανάλυση (2.772×1.344 pixels). Η καμπυλότητα της οθόνης πλέον εξυπηρετεί και λειτουργικούς σκοπούς, με virtual keys για την ένταση του ήχου να αποτελούν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη. H always-on display μπορεί να παραμετροποιηθεί με τις πληροφορίες και το design της αρεσκείας σας ή να αντικατασταθεί από την… eyes on display, ώστε να προβάλλονται πληροφορίες όπως η ώρα, μόνο όταν το βλέμμα σας αναζητά την οθόνη της συσκευής! Με gestures μπορείτε να χειριστείτε το κινητό σας χωρίς να το αγγίξετε, απλά κουνώντας καταλλήλως τα χέρια σας μπροστά του.

Τα δυο ηχεία χαρίζουν στερεοφωνικό ήχο με 150% ισχυρότερο μπάσο από τον προκάτοχό του. Το αδιάβροχο (IP68) superphone έρχεται σε εντυπωσιακές αποχρώσεις με… σαγηνευτικούς ιριδισμούς στην πλάτη.

Στο εσωτερικό, το 5G chipset Kirin 9000 είναι κατασκευασμένο με διαδικασία παραγωγής 5nm, εξασφαλίζοντας χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και ταχύτερες επιδόσεις από τον ανταγωνιστή του, το περιβόητο Snapdragon 865+ chipset. Eιδικά στον τομέα των γραφικών και του gaming, το Huawei Mate40 Pro παίρνει άριστα, χάρη στην… αφοπλιστικά ικανή GPU του.

Η εταιρεία μάλιστα εγγυάται πως για 36 μήνες (!) από τότε που θα το βγάλετε από το κουτί του, η εμπειρία χρήσης του τηλεφώνου θα παραμένει αναλλοίωτη.

Η μπαταρία των 4.400mAh φορτίζει σε χρόνο μηδέν με την βοήθεια του 66W ταχυφορτιστή, ενώ ακόμα και η ασύρματη φόρτιση αγγίζει τα 50W!

Huawei και φωτογραφία μέσω κινητών είναι έννοιες ταυτόσημες, οπότε και εδώ είχαμε εντυπωσιακές ανακοινώσεις, πάντα με την υπογραφή της Leica. Με έναν τεράστιο αισθητήρα, η κύρια κάμερα καταγράφει στα 50MP και μπορεί να δώσει εξαιρετικές εικόνες ακόμα και στο σκοτάδι. Οι τηλεφακοί έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, με αξεπέραστο οπτικό zoom. Στην υπερευρυγώνια κάμερα του Pro+ μάλιστα συναντάμε και τον πρώτο free-form φακό του πλανήτη, για να μην υπάρχει παραμόρφωση στα άκρα των πλάνων σας. Η σταθεροποίηση των βίντεο θα στείλει τα gimbals στην ανεργία, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει μοναδικές λήψεις. Ειδικά τα slow motion video τόσο από την κύρια κάμερα, όσο και από την κάμερα της πρόσοψης ανεβάζουν κατακόρυφα τα στάνταρτ, με 240fps καταγραφή χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Αν ενθουσιαστήκατε ήδη, τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι μια μικρή πρόγευση των δυνατοτήτων των premium κινητών της Huawei. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!