Η Nintendo ανακοινώνει αποκλειστική παγκόσμια συνεργασία με την Sega για τα επερχόμενα Sonic The Hedgehog games, μαζί με ένα νέο Nintendo Direct.


WUPP_MarioSonic_scrn01_Ev05sΤο επόμενο παιχνίδι της σειράς της SEGA, Sonic the Hedgehog θα είναι αποκλειστικό για το Wii U και το Nintendo 3DS, με τον Πρόεδρο της Nintendo Satoru Iwata να ανακοινώνει λεπτομέρειες μιας παγκόσμιας συνεργασίας με την SEGA στην διάρκεια ενός νέου Nintendo Direct video announcement την Παρασκευή. Το Sonic Lost World είναι ένα νέο action-adventure platforming game και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό θα ανακοινωθούν πριν από την έναρξη της E3 2013 στις11 Ιουνίου.


Στο Nintendo Direct ανακοινώθηκε επίσης νέο περιεχόμενο για την σειρά Mario & Sonic series, πρώτη εμφάνιση της σειράς στο Wii U, ενώ αποκαλύφθηκαν και ημερομηνίες κυκλοφορίας για το Pikmin 3, το The Wonderful 101 και το New Super Luigi U.


“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνάπτουμε μια νέα συνεργασία με την SEGA και να φέρνουμε νέα παιχνίδια στο franchise Sonic the Hedgehog για τα συστήματα της Nintendo,” είπε ο Laurent Fischer, Managing Director of European Marketing and PR της Nintendo Ευρώπης. “Ευελπιστούμε ότι οι fans θα είναι το ίδιο ενθουσιασμένοι με εμάς όταν ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες κοντά στην E3.”


Για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το Nintendo Direct, επισκεφθείτε το http://nintendo.co.uk/nintendodirect.


Οι ανακοινώσεις για το Wii U περιλάμβαναν:
Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games: Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια ποικιλία σπορ όπως τα curling, skiing, snowboarding, figure skating pairs και snowboard slopestyle. Διαφορετικά event χρησιμοποιούν το χειριστήριο Wii Remote Plus, το Wii U GamePad ή και τα δύο. Εκτός από τις ρεαλιστικά events, το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης και εκείνα που στους κόσμους του Sonic και Mario επιτρέπουν στους παίκτες να εκτελούν κινήσεις που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν στην πραγματική ζωή. Λεπτομέρειες της κυκλοφορίας και το χρονοδιάγραμμα θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
New Super Luigi U: Το downloadable content με θέμα από τη Χρονιά του Luigi για το New Super Mario Bros. U προσφέρει στους παίκτες 82 αναβαθμισμένα courses. Αλλά επίσης περιλαμβάνει έναν νέο playable χαρακτήρα στο multiplayer mode, το Nabbit, που κλέβει αντικείμενα από τα Toad Houses. Το New Super Luigi U θα κυκλοφορήσει ως downloadable content για το New Super Mario Bros. U στο Nintendo eShop στις 20 Ιουνίου. Αλλά προς τιμή της Χρονιάς του Luigi, η Nintendo θα προσφέρει και μια packaged έκδοση του New Super Luigi U που δεν θα απαιτεί το New Super Mario Bros. U, διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου.
The Wonderful 101: Το superhero action adventure από την Platinum Games θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι θα ανακοινωθούν σταδιακά μέχρι την κυκλοφορία του.
Pikmin 3: Νέοι playable χαρακτήρες, οι Alph, Brittany και Charlie θα πάρουν τη σκυτάλη από τον Olimar, τον κύριο χαρακτήρα που εμφανίστηκε στα προηγούμενα Pikmin games. Ακόμη μια ανακοίνωση αφορά τη χρήση του GamePad (γνωστό και ως KopPad στο παιχνίδι), όπου οι παίκτες μπορούν να δουν ένα γενικό χάρτη και να κατανοήσουν τι πρόκειται να κάνει ο κάθε χαρακτήρας και Pikmin. Το Pikmin 3 έρχεται στην Ευρώπη στις 26 Ιουλίου.
Game & Wario: Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη στις 28 Ιουνίου και περιλαμβάνει 16 παιχνίδια τα οποία χρησιμοποιούν το GamePad με διαφορετικούς τρόπους. Τα πρόσφατα ανακοινωμένα παιχνίδια περιλαμβάνουν: το ISLANDS, που 4 επιτρέπει από 2 έως 5 παίκτες να εκτοξεύουν μικρά πλάσματα που λέγονται Fronks σε νησιά στη θάλασσα για να κερδίσουν πόντους, το PATCHWORK, ένα puzzle game που ελέγχει την ικανότητα αναγνώρισης σχημάτων των παικτών και το KUNG-FU, το οποίο προκαλεί τους παίκτες να βοηθήσουν τον Young Cricket να πλοηγηθεί στην πίστα με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την οθόνη της τηλεόρασης και την οθόνη του GamePad. Ένα νέο Iwata Asks μόλις δημοσιεύτηκε και παρέχει περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι : http://nintendo.co.uk/iwataasks.
RESIDENT EVIL REVELATIONS: Το survival horror game της Capcom κυκλοφορεί στα καταστήματα και στο Nintendo eShop στις 24 Μαΐου. Το παιχνίδι αρχικά κυκλοφόρησε για το Nintendo 3DS και η έκδοση του Wii U προσφέρει στους παίκτες αναβαθμισμένα HD γραφικά, χειρισμό μέσω του GamePad και νέο υλικό για το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι συμβατό με το Miiverse και μια demo έκδοση είναι διαθέσιμη μέσω του Nintendo eShop.


Ένα ξεχωριστό Nintendo Direct που θα μοιραστεί μαζί σας περισσότερα νέα για το μελλοντικό υλικό του Wii U θα μεταδοθεί γύρω το χρονικό διάστημα της E3.