Η Apple ξεκινάει τη διάθεση των Apple Watch και επαναπροσδιορίζει τον φορητό υπολογιστή με το νέο MacBook. Η κυκλοφορία του καινοτόμου smartwatch και του MacBook εντυπωσιάζουν!

File picture shows an Apple Watch during an Apple event at the Flint Center in CupertinoH iSquare ανακοινώνει ότι η Apple στη χθεσινή της παρουσίαση ανακοίνωσε την έναρξη της κυκλοφορίας του καινοτομικού Apple Watch, που εντυπωσιάζει και υπόσχεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούμε, παρέχοντας μοναδική αμεσότητα. Παράλληλα, η Apple παρουσίασε την ολοκαίνουρια σειρά φορητών υπολογιστών MacBook, που έχει επανασχεδιαστεί σε κάθε της λεπτομέρεια, προκειμένου να δημιουργήσει τον λεπτότερο και ελαφρύτερο Mac που κυκλοφόρησε ποτέ, ενώ ανακοίνωσε ανανεώσεις των MacBook Air & MacBook Pro με νέα, ισχυρότερα χαρακτηριστικά.

 

Η πιο προσωπική συσκευή που δημιούργησε ποτέ και το νεότερο μέλος του οικοσυστήματος της Apple, το Apple Watch, είναι γεγονός. Το Apple Watch είναι ένα ρολόι απίστευτης ακρίβειας και ένας πρωτοποριακός “σύντροφος” για την υγεία και τη καλή φυσική κατάσταση. Εξαιρετικά προσαρμόσιμο, με μεγάλη ποικιλία από μπρασελέ αλλά και προσόψεων, με σεβασμό στην προσωπική έκφραση των χρηστών, το Apple Watch φέρνει έναν εντελώς νέο τρόπο για να λαμβάνεις πληροφορίες με μια ματιά και να αλληλεπιδράς με τον κόσμο.

 

Με το Apple Watch μπορεί κανείς να στέλνει μηνύματα, να διαβάζει email ακόμα και να απαντάει σε κλήσεις που δέχεται στο iPhone, απευθείας από τον καρπό του. Σχεδιασμένο για να φοριέται όλη την ημέρα, το Apple Watch προσφέρει μέχρι και 18 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας και έρχεται με μια μοναδική λύση φόρτισης, που συνδυάζει την τεχνολογία MagSafe της Apple με επαγωγική φόρτιση, για μια γρήγορη και εντυπωσιακή σύνδεση. Η διάθεση του Apple Watch ξεκινά από τις 24 Απριλίου.

 

vlcsnap-2015-03-09-13h51m53s69_500.pngΚάθε χαρακτηριστικό του νέου MacBook είναι εντυπωσιακό, ενώ ζυγίζει μόλις 900 γραμμάρια και έχει πάχος 13,1 χιλιοστά. Ο νέος MacBook διαθέτει μια εκπληκτική 12-ιντσών οθόνη Retina, ένα επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο, πλήρους μεγέθους, σημαντικά λεπτότερο και υψηλής απόκρισης, ενώ και το νέο Force Touch trackpad δίνει μια νέα διάσταση στη διαδραστικότητα με το Mac.
Η ολοκαίνουργια θύρα USB-C προσφέρει ταχύτατη μεταφορά δεδομένων, βίντεο και φόρτιση σε μια μόνο θύρα, ενώ η μπαταρία του MacBook αξιοποιεί κάθε χιλιοστό του χώρου, ώστε να παρέχει διάρκεια ζωής μπαταρίας για όλη την ημέρα. Για πρώτη φορά, ο MacBook είναι διαθέσιμος σε τρία υπέροχα χρώματα, ασημί, διαστημικό γκρί και χρυσαφί, από τα μέσα Απριλίου.

 

Επιπρόσθετα, η Apple ανανέωσε τη σειρά φορητών υπολογιστών MacBook Air καθώς και τους MacBook Pro με ισχυρά νέα χαρακτηριστικά, όπως πέμπτης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, νέες κάρτες γραφικών, δύο φορές πιο γρήγορους σκληρούς δίσκους flash, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι νέες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες άμεσα από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple.