Μήπως θέλετε να αλλάξετε την όψη της θήκης του smartphone ή του tablet; Η νέα υπηρεσία 4G Tattoo έρχεται για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Αποκλειστικά για τους πελάτες του Γερμανού.

GtattooΤη δυνατότητα να σχεδιάσουν τη θήκη του smartphone, του tablet ή να κάνουν αυτοκόλλητο για το smartphone, το tablet ή το laptop προσφέρει στους πελάτες του αποκλειστικά ο «Γερμανός», με τη νέα υπηρεσία G Tattoo. Με το G Tattoo, οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν το design της συσκευής τους ακόμα πιο προσωπική υπόθεση, καθώς μπορούν να «χτυπήσουν» όποια εικόνα επιθυμούν στη θήκη της ή να την κάνουν αυτοκόλλητο.
Η νέα υπηρεσία προσφέρει στους καταναλωτές, εκτός από πρωτότυπο design, αυξημένη προστασία, καθώς τα ειδικά αυτοκόλλητα, γνωστά και ως «skins», προστατεύουν τις συσκευές από τις γρατζουνιές και τη φθορά. Επίσης, είναι εκτυπωμένα με οικολογικά μελάνια, τοποθετούνται πολύ εύκολα και δεν αφήνουν ίχνη κόλλας, όταν αφαιρεθούν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να επισκεφτούν ένα κατάστημα «Γερμανός» σε όλη την Ελλάδα, να επιλέξουν την εικόνα που επιθυμούν και να κάνουν… tattoo στη συσκευή τους.