To TRACKIMO είναι μία μικρή, ελαφριά, φορητή συσκευή εντοπισμού θέσης, που δίνει τη δυνατότητα άμεσου εντοπισμού των αγαπημένων σας προσώπων ή πραγμάτων σε πραγματικό χρόνο.

trackimo_globalsatΜε το TRACKIMO έχετε ακριβείς πληροφορίες για τη διαδρομή, την ώρα, την ταχύτητα του οχήματος ή των αγαπημένων σας προσώπων σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, σε περίπτωση ανάγκης ο χρήστης της συσκευής μπορεί να αποστείλει ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης πατώντας απλά το SOS πλήκτρο κι εσείς να λάβετε την ειδοποίηση αμέσως μέσω της εφαρμογής στο κινητό ή το tablet σας. Η συσκευή μπορεί να προγραμματιστεί να ανοίγει αυτόματα κανάλι επικοινωνίας, όταν πατηθεί το SOS πλήκτρο και να παρέχει ήχο από το σημείο που βρίσκεται τη συγκεκριμένη στιγμή.


Η εφαρμογή Trackimo App
Η διαχείριση του TRACKIMO γίνεται μέσω μιας ιδιαίτερα απλής, εύκολης και φιλικής εφαρμογής στην οποία έχετε πρόσβαση είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε μέσω του κινητού σας. Η εφαρμογή διατίθεται στο appstore, καθώς και σε android έκδοση.
Smart Alarms: ο χρήστης μπορεί μέσω της εφαρμογής να ορίσει να λαμβάνει ειδοποιήσεις σε περίπτωση που η συσκευή αλλάξει θέση, που ο χρήστης υπερβεί το όριο ταχύτητας που έχει ορίσει, που υπάρξει ξαφνική κίνηση ή κραδασμός. Ο χρήστης λαμβάνει τις ειδοποιήσεις μέσω e-mail, SMS, καθώς και app-alerts στο smartphone του.


TRACKIMO_new

Mε μια ματιά

  • Φορητή συσκευή εντοπισμού θέσης σε πραγματικό χρόνο.
  • Παγκόσμια κάλυψη δικτύου.
  • Προηγμένη τεχνολογία GPS & GSM.
  • Δυνατότητα άμεσου εντοπισμού των αγαπημένων σας προσώπων ή πραγμάτων.
  • Μικρό, ελαφρύ με μπαταρία μακράς διάρκειας.
  • Με Ειδοποίηση Αμεσης Ανάγκης (Smart Alert).
  • Με υψηλής ευαισθησίας GPS και εντοπισμό θέσης μέσω του πλησιέστερου σταθμού βάσης (κεραία) κινητής τηλεφωνίας, όταν το GPS δεν είναι διαθέσιμο.

Pinakas 2Pinakas 1