Αναβάθμιση για διευθυντικά στελέχη, σε κομβικά Business Units, ανακοινώθηκε στην LG Electronics Hellas.


LG_Aris_KoutelosΠιο συγκεκριμένα, καθήκοντα Consumer Electronics Director για την Ελλάδα και την Κύπρο αναλαμβάνει ο κ. Άρης Κουτελός, μέχρι πρότινος Home Entertainment Senior Sales Manager της LG Electronics Hellas. Ο κ. Κουτελός είναι από τα πλέον καταξιωμένα στελέχη στον χώρο των καταναλωτικών προϊόντων. Συνολικά επί 8 χρόνια, από το 2004 έως σήμερα, ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της LG, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία στα θέματα των προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας, καθώς και επαγγελματικών και B2B προϊόντων και λύσεων. Το νέο του πορτοφόλιο συμπεριλαμβάνει τα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας, τις οικιακές συσκευές καθώς και τον οικιακό κλιματισμό. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Πατρών.


LG_John_MantasΤαυτόχρονα, ο κ. Γιάννης Μαντάς, B2B Senior Sales Manager μέχρι πρότινος, αναλαμβάνει τη θέση του Air Conditioning and Energy Solutions & B2B Director για την Ελλάδα και την Κύπρο. Το 2004, εντάχθηκε στην LG Electronics Hellas, με σκοπό την δημιουργία ενός επαγγελματικού τμήματος απευθυνόμενο σε εταιρικούς πελάτες. Έχει αναλάβει θέσεις κλειδιά στην LG Electronics Hellas, κατά τα προηγούμενα 8 χρόνια, ενώ με το νέο ρόλο που αναλαμβάνει θα είναι υπεύθυνος για τους κλάδους θέρμανσης, εξαερισμού, κλιματισμού (HVAC) και ενεργειακών λύσεων, καθώς και για το σύνολο της B2B εμπορικής δραστηριότητας της LG Electronics Hellas. Είναι διπλωματούχος απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής και Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.


LG_Zafeiris_PsaradellisΟ κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντα του Mobile Communications (MC) & ISP Director για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο κ. Ψαραδέλλης διαχειρίζεται μία γκάμα προϊόντων, όπως smartphones και οθόνες Η/Υ, η οποία είναι συνυφασμένη με την καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής που προάγει η LG Electronics.