Το msn.gr εγκαινιάζει τη νέα ενότητα «Οικονομία» με πάροχο περιεχομένου το Capital.gr.


msn.gr 2Η συγκεκριμένη ενότητα θα προσφέρει στους περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια χρήστες, που επισκέπτονται το msn.gr κάθε μήνα, τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκυρα και σε διαρκή βάση για τις σημαντικότερες οικονομικές και χρηματιστηριακές ειδήσεις.


Ειδικότερα, μέσα από τη νέα ενότητα «Οικονομία», οι επισκέπτες του msn.gr θα λαμβάνουν ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με την οικονομική ειδησεογραφία και τις επιχειρηματικές εξελίξεις της ημέρας, ενώ παράλληλα θα μπορούν να ενημερώνονται διαρκώς σχετικά με τις τιμές των μετοχών των εισηγμένων εταιριών και, γενικότερα, για την πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών.


Επιπλέον, η ενότητα «Οικονομία» περιλαμβάνει την υποενότητα «Το Πορτοφόλι μου», η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους καταναλωτές. Η συγκεκριμένη υποενότητα φιλοξενεί άρθρα και αφιερώματα σχετικά με θέματα που αφορούν τους καταναλωτές, δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού οικονομικών στοιχείων, καθώς και έξυπνες συμβουλές για όλους, τις οποίες προσφέρουν οι διάφοροι πάροχοι περιεχομένου και τα υπόλοιπα MSN portals.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το www.msn.gr αποτελεί το δημοφιλέστερο portal στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα της AGB Nielsen/Nielsen Online, προσελκύοντας 3.503.528 μοναδικούς χρήστες για το Νοέμβριο του 2010.