Η Epson ανακοίνωσε ότι οι εκτυπωτές με δοχεία μελανιών υψηλής χωρητικότητας της εταιρείας έχουν αποφέρει συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις 20 εκατομμυρίων τεμαχίων.

Οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2010 στην Ινδονησία, ενώ συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία και εισάγονται σε 150 επιπλέον χώρες και περιοχές. Οι πωλήσεις έχουν δείξει σταθερή αύξηση σε κάθε περιοχή που διατίθενται προς πώληση, ενώ ήδη από τον Ιούνιο του 2016, οι συνολικές πωλήσεις είχαν αγγίξει τα 15 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως, με ιδιαίτερη αύξηση σε αναδυόμενες αγορές.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας, οι πωλήσεις της σειράς εκτυπωτών inkjet με δοχεία υψηλής χωρητικότητας της Epson αντιστοιχούν περίπου στο 10% των συνολικών πωλήσεων εκτυπωτών (laser και inkjet εκτυπωτές), ποσοστό που ισούται με περίπου 45 εκατομμύρια τεμάχια σε αυτές τις χώρες (για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2016). Η εταιρεία αποδίδει την επιτυχία των εκτυπωτών με δοχεία μελανιών υψηλής χωρητικότητας στα οφέλη που προσφέρει η σειρά, μεταξύ των οποίων η εξάλειψη της ανάγκης αντικατάστασης φυσιγγών μελανιού, τα χαμηλότερα κόστη εκτύπωσης και ελαχιστοποίηση των απορριμμάτων που προκύπτουν από τη χρήση αναλωσίμων.

Πωλήσεις εκτυπωτών σε αναδυόμενες αγορές

Η Epson έχει προωθήσει τους Inkjet εκτυπωτές με δοχεία μελανιών υψηλής περιεκτικότητας σε διαφορετικούς τύπου καταναλωτών, αναδεικνύοντας την εξειδίκευσή της ως εταιρεία που αναπτύσσει προϊόντα γραφείου και τονίζοντας την αξία που οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων. Η Epson εξακολουθεί να δίνει έμφαση στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνογνωσία και τα δυνατά προϊόντα της, ενώ εργάζεται για να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της.

H Epson προβλέπει μια δυναμικά συνεχιζόμενη αύξηση των πωλήσεων της τάξεως του 25% ανά έτος, με τις ετήσιες παγκόσμιες πωλήσεις να υπολογίζεται ότι θα αντιστοιχούν σχεδόν στο 40% των συνολικών πωλήσεων των inkjet εκτυπωτών Epson για την ίδια περίοδο.

«Οι εκτυπωτές inkjet με δοχεία μελανιών υψηλής περιεκτικότητας προσφέρουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να τυπώνουν χωρίς να ανησυχούν για το κόστος ή για το αν θα ξεμείνουν από μελάνι», δήλωσε ο Koichi Kubota, Director, Managing Executive Officer και Chief Operating Officer του τμήματος Printing Solutions Operations. «Η μοναδική inkjet τεχνολογία της Epson Micro Piezo εξασφαλίζει σταθερές εκτυπώσεις και απόδοση υψηλού επιπέδου. Οι καταναλωτές εκτιμούν, επίσης, την περιβαλλοντολογική απόδοση, καθώς δεν υφίσταται η ανάγκη απόρριψης φυσιγγών μελανιού, άρα τα μοντέλα παράγουν ελάχιστους ρύπους. Αυτοί οι παράγοντες βοήθησαν ώστε οι εκτυπωτές με δοχεία μελανιών υψηλής χωρητικότητας της Epson να φτάσουν συνολικά σε πωλήσεις 20 εκατομμυρίων τεμαχίων παγκοσμίως. Ως η κορυφαία εταιρεία inkjet εκτυπωτών, η Epson θα συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετική αξία και λύσεις, ώστε να ικανοποιεί τους πελάτες της

Παρακαλώ, σημειώστε ότι τα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες της Epson, διαφέρουν ανά περιοχή. Παρακαλώ απευθυνθείτε στον τοπικό εκπρόσωπο της εταιρείας, για τα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες στην περιοχή σας.

http://www.epson.com/