Η εταιρεία παρουσίασε μια ευρεία γκάμα λύσεων για οικονομική και ποιοτική εκτύπωση έγχρωμων ετικετών στην διοργάνωση Pack & Label Days 2017.

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η Epson στη διοργάνωση Pack and Label Days 2017, που διεξήχθη στις 27 και 28 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Helexpo, στο Μαρούσι. Στην έκθεση παρουσιάστηκε η ευρύτερη γκάμα λύσεων εκτύπωσης ετικετών της Epson για την ικανοποίηση μικρών και μεσαίων κύκλων παραγωγής. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει ευέλικτους εκτυπωτές χειρός για ανάγκες επί τόπου εκτύπωσης και το λιανικό εμπόριο, αλλά και επιτραπέζιους, έγχρωμους εκτυπωτές ετικετών, όπως ο C3500 και ο C7500 για κατ’ απαίτηση εφαρμογές μικρών κύκλων εργασιών. Τις λύσεις της Epson συμπληρώνει ο εκτυπωτής μεγάλου φορμά SurePress L4033, ιδανικός για μεσαίους και μεγαλύτερους κύκλους εργασιών. Οι λύσεις της Epson προσφέρουν ευελιξία και ποιοτικό αποτέλεσμα, σε μεγάλο εύρος εφαρμογών, εξαλείφοντας την ανάγκη για διατήρηση επιπλέον στοκ και προσφέροντας ουσιαστικά, τη δυνατότητα εκτύπωσης όσων ετικετών πραγματικά χρειάζονται.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η Epson συμμετείχε με ειδικούς ομιλητές στο 5ο Συμπόσιο Pack & Label Days: Design & Innovation 2017, ενώ παράλληλα  παρουσίασε σε ειδικό χώρο τις πρωτοποριακές λύσεις που έχει αναπτύξει για τους επαγγελματίες του εμπορικού κλάδου με τους εκτυπωτές ColorWorks C3500, ColorWorks C7500 και SurePress L4033.

Η δυναμική παρουσία της Epson στο Συμπόσιο αφορούσε αφενός στην εισήγηση του κ. Frank Maeder, Product Manager, Epson Europe, ο οποίος ανέπτυξε τη στρατηγική της εταιρείας για το σχεδιασμό προϊόντων που απαντούν στις ανάγκες μικρής και μεσαίας παραγωγής έγχρωμης εκτύπωσης ετικέτας, και αφετέρου κατά τη δεύτερη μέρα του Συμποσίου, την ομιλία της κας Νατάσας Γεωργίου, Corporate Channel Manager, Epson Hellas, η οποία εξήγησε και πρόβαλλε τους τρόπους που η Epson απλοποιεί τις μικρές παραγωγές πολλών κωδικών των έγχρωμων ετικετών.