Η Logitech λαμβάνει τον μεγαλύτερο αριθμό Βραβείων Red Dot σε έναν χρόνο.

Η Logitech ανακοίνωσε ότι έχει διακριθεί με εννιά βραβεία Red Dot για την υψηλή ποιότητα σχεδίασης σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, πραγματοποιώντας νέο ρεκόρ βραβεύσεων σε έναν διαγωνισμό Red Dot. Αυτό σηματοδοτεί, επίσης, τον τέταρτο συνεχή χρόνο που τα προϊόντα της Logitech λαμβάνουν διακρίσεις στον διαγωνισμό Βραβείων σχεδίασης προϊόντων Red Dot, με τρεις επιπλέον νίκες σε σχέση με το 2015.

Στα προϊόντα που βραβεύτηκαν συμπεριλαμβάνονται τα εξής: οι θήκες Logi BLOK Family για iPad Air 2, το Ασύρματο ποντίκι Logitech MX Master, το Logi Circle, το Πληκτρολόγιο Bluetooth Logitech K380 Multi-Device, η σειρά 2015 Logitech Play Collection, το Logitech Harmony Elite, το Ασύρματο ποντίκι Logitech M335 και το UE ROLL, καθώς και η οικογένεια ηχείων από την Ultimate Ears που περιλαμβάνει τα UE BOOM 2, UE MEGABOOM και UE ROLL.

Logitech K380 Multi-Device

Logitech K380 Multi-Device

 

“Ολόκληρη η εταιρεία επιδιώκει πάντα να εστιάζει στη σχεδίαση”, λέει ο Alastair Curtis, Υπεύθυνος του Τμήματος Σχεδίασης της Logitech. “Μας τιμά το γεγονός ότι λάβαμε περισσότερα βραβεία Red Dot από κάθε άλλη φορά. Είναι μαγικό το γεγονός ότι η εταιρεία στο σύνολό της, και όχι μόνο η ομάδα των σχεδιαστών, συνεργάζεται για τη δημιουργία προϊόντων που παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες.”

Ο διαγωνισμός Βραβείων σχεδίασης προϊόντων Red Dot καθιερώθηκε το 1965 και επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς από ολόκληρο τον κόσμο. Βραβεύεται μια μικρή ομάδα προϊόντων από τα χιλιάδες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό κάθε χρόνο και οι νικητές της Red Dot επιλέγονται από μια διεθνή επιτροπή που αναζητά τα προϊόντα εκείνα που ξεχωρίζουν σημαντικά χάρη στην εξαιρετική τους σχεδίαση.