Η Ultimate Ears παρουσιάζει το νέο φορητό της ηχείο, το UE BOOM 2, σχεδιασμένο για να παίζει παντού – και σε αντίξοες συνθήκες- και να ανεβάζει την ένταση.

JPG 300 dpi (RGB)-UE BOOM2 34FR TropicalH Ultimate Ears σας προκαλεί για ακόμη μία φορά να μεταφέρετε το πάρτι όπου κι αν βρίσκεστε, προσθέτοντας το UE BOOM 2 στην πολύχρωμη σειρά της με ασύρματα φορητά ηχεία που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την παραλία, τα χιόνια και για οπουδήποτε αλλού.

 

Το UE BOOM 2 που αποτελεί εξέλιξη του προηγούμενου μοντέλου UE BOOM ανεβάζει και πάλι τον ρυθμό, καθώς η Ultimate Ears συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την κατηγορία ηχείων Bluetooth και να μεταμορφώνει τον τρόπο που απολαμβάνετε τη μουσική μαζί με την παρέα σας, όπου και αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν κάνετε.

 

Το UE BOOM 2 έχει σχεδιαστεί για να βρέχεται, να λασπώνεται και να ταλαιπωρείται και παράγει τέλειο πολυκατευθυντικό ήχο. Χρησιμοποιώντας τα ίδια υλικά υψηλής ποιότητας που θεωρούνται συνώνυμα με την επωνυμία της Ultimate Ears, το UE BOOM 2 είναι αδιάβροχο (IPX 7), ανθεκτικό σε πτώσεις (από ύψος έως και ενάμισι μέτρου), ασυμβίβαστο, τολμηρό και πάρα πολύ διασκεδαστικό. Έχει το μέγεθος ενός μπουκαλιού νερού, έτσι, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην ειδική θήκη του ποδηλάτου σας ή να το στερεώσετε στην τσάντα σας, για να προσθέσετε ένταση και να δώσετε άλλη διάσταση σε κάθε στιγμή.

 

JPG 300 dpi (RGB)-UE BOOM2 34FL CherrybombΤο UE BOOM 2 που αποτελεί εξέλιξη του βραβευμένου ηχείου UE BOOM 360 μοιρών που κυκλοφόρησε το 2013 από την Ultimate Ears, έχει δυνατότερο ήχο κατά 25 τοις εκατό με μεγαλύτερη ασύρματη εμβέλεια 30 μέτρων και απολύτως αδιάβροχη σχεδίαση, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας με την παρέα σας όπου και αν βρίσκεστε ή ό,τι και αν κάνετε. Έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ωρών για όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα και νέους και καινοτόμους ελέγχους αφής που σας επιτρέπουν να παραλείπετε τραγούδια, χωρίς να χρειάζεται να έχετε το τηλέφωνό σας στο χέρι.

 

“Η μουσική μετατρέπει τις ωραίες στιγμές σε υπέροχες στιγμές”, λέει ο Rory Dooley, Γενικός Διευθυντής της Ultimate Ears. “Και όταν μπορείτε να έχετε τη μουσική σας μαζί σας, μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους αυτές τις υπέροχες στιγμές όπου και αν βρίσκεστε. Αυτός είναι ο λόγος που όλα τα ηχεία που σχεδιάζει η Ultimate Ears, συμπεριλαμβανομένου του UE BOOM 2, είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά σε όλες τις συνθήκες με πολυκατευθυντικό ήχο 360 μοιρών. Είμαστε πρωτοπόροι σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων και σπάμε τα καθιερωμένα για ακόμη μία φορά με το UE BOOM 2.”

 

Επιπλέον, το UE BOOM 2 γίνεται ολοένα και καλύτερο όσο περνά ο καιρός. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή UE BOOM 2 για iOS και Android, μπορείτε να διπλασιάσετε την ένταση ήχου πραγματοποιώντας σύζευξη του UE BOOM 2 με οποιοδήποτε άλλο ηχείο της Ultimate Ears, να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένα το ηχείο από το τηλέφωνό σας και ακόμη και να ξυπνήσετε με την αγαπημένη σας μουσική.

 

JPG 300 dpi (RGB)-UE BOOM2 FOB INDIGOΗ αποστολή νέων ενημερώσεων στα ηχεία UE γίνεται ασύρματα μέσω της συσκευής, και έτσι, μπορείτε με ευκολία να συνεχίσετε να διευρύνετε τις υπάρχουσες λειτουργίες των ηχείων, ώστε αυτά να παραμένουν επίκαιρα και να γίνονται ακόμη πιο καταπληκτικά με το πέρασμα του χρόνου.

 

Το UE BOOM 2 κυκλοφορεί σε έξι νέες παραλλαγές ζωηρών χρωμάτων: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical και BrainFreeze.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το UE BOOM 2 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α. και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας τον Σεπτέμβριο του 2015, με προτεινόμενη λιανική τιμή 199€. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ultimateears.com.