Just Alert, ένα smartwatch που είναι σε θέση να σώσει τη ζωή σας.

Τα έξυπνα και φορέσιμα προϊόντα κερδίζουν όλο και περισσότερο κοινό τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα. Προορίζονται κυρίως για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των χρηστών μέσα από τις καινοτόμες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Αν ψάξει κάποιος στην αγορά θα βρει smartwatches, που μετρούν τα βήματα ή τους βιορυθμούς. Ορισμένα διαθέτουν λειτουργία εντοπισμού και άλλα πραγματοποιούν κλήσεις, αποστολή μηνυμάτων, ενώ εμφανίζουν και e-mails. Ανάλογα με το πλήθος των παροχών διαμορφώνεται και η τιμή.

Το JUST ALERT είναι το μοναδικό στην Ελλάδα, που συνδυάζει και λειτουργία κινητού τηλεφώνου και προσφέρει κάτι πραγματικά ωφέλιμο για τον χρήστη: Την προστασία της ασφάλειας και της υγείας του, ακόμη κι αν δεν μπορεί να αντιδράσει.

ja-phone

Όταν κάποιος αντιμετωπίσει ξαφνικό πρόβλημα υγείας, πατώντας το κόκκινο κουμπί από την οθόνη αφής του JUST ALERT στέλνει σήμα στο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων του “Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού”, το οποίο καλεί αμέσως το ΕΚΑΒ, τον γιατρό ή τους συγγενείς αναλόγως της περίστασης. Με το μαύρο κουμπί, που αφορά σε περιπτώσεις εγκληματικής ενέργειας, το Κέντρο ειδοποιεί την Αστυνομία και τους συγγενείς.

Ταυτόχρονα, το Κέντρο Λήψης Σημάτων ειδοποιώντας τις Αρχές, ενημερώνει για το συμβάν αλλά και για τη γεωγραφική θέση του χρήστη, καθώς γνωρίζει τις ακριβείς συντεταγμένες, χάρη στη λειτουργία εντοπισμού, που έχει το JUST ALERT.

Διαθέτει και μία ακόμη σωτήρια λειτουργία ειδικά για περιπτώσεις, που κάποιος πάθει ατύχημα και χάσει τις αισθήσεις του: Τον αισθητήρα πτώσης, που αντιλαμβανόμενος κραδασμούς πτώσης ή πρόσκρουσης, στέλνει σήμα στο κέντρο χωρίς να πατήσει ο χρήστης κάποιο κουμπί. Οι εκπαιδευμένοι χειριστές του «Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού» καλούν πίσω το ρολόι- τηλέφωνο, το οποίο ανοίγει μέσω της αυτόματης απάντησης. Εάν ο χρήστης, δεν απαντήσει, το κέντρο καλεί αμέσως το ΕΚΑΒ και ενημερώνει για την κατάσταση.

Η προστασία της ζωής μας αποτελεί επένδυση. Με το JUST ALERT η τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία του ανθρώπου και η ασφάλειά σας βρίσκεται πραγματικά στο χέρι σας!