Επεκτείνετε τη μνήμη και φορτίστε εύκολα το iPhone ή το iPad σας. Αυτό είναι το Lexar JumpDrive C20i Flash Drive!

H Lexar μετά από το πρακτικό JumpDrive M20i flash drive κάνει ένα βήμα μπροστά, λανσάροντας το υψηλής ταχύτητας Lexar JumpDrive C20i Flash Drive. Μια νέα 3 σε 1 λύση καθώς απαρτίζεται από Lightning και από USB 3.0 βύσματα και ταυτόχρονα αποτελεί καλώδιο φόρτισης για τις Apple συσκευές σας. Με την πολλή μεγάλη ποσότητα αρχείων που δημιουργείτε, λαμβάνετε και αποθηκεύετε σήμερα είναι εύκολο να ξεμένετε από αποθηκευτικό χώρο στο iPhone ή το iPad σας.

Τώρα δεν χρειάζεται να σβήνετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και τα βίντεο σας για να δημιουργήσετε ελεύθερο χώρο, αφού το Lexar JumpDrive C20i Flash Drive κάνει εύκολη υπόθεση την προσθήκη και τη μεταφορά των αρχείων σας, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αλλά και τη φόρτιση των iOS συσκευών σας όταν είστε εκτός σπιτιού. Και δεν χρειάζεται μπαταρία ούτε απαιτείται δικτυο.

Εύχρηστο Lighning καλώδιο.
Το JumpDrive C20i με τα δυο μεταλλικά βύσματα κάνει το multitasking από πολυτέλεια παιχνιδάκι. Το Lighntning βύσμα ταιριάζει με τις περισσότερες iOS συσευές και με την ικανότητά του να μεταφέρει αρχεία, να δημιουργεί αντίγραφα και να φορτίζει τις Apple συσκευές αποτελεί κινητήριο δύναμη για όποιον βρίσκεται στο δρόμο. Επίσης περιλαμβάνεται κλιπ καλωδίου για να μένει διπλωμένο ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο.

Εξοικονομήστε χώρο μεταφέροντας τα αρχεία σας από τις συσκευές σας.
Με τη Lightning σύνδεση από τη μια και το USB 3.0 από την άλλη αυτό το υψηλής ταχύτητας 3 σε 1 iOS flash drive κάνει εύκολη τη μεταφορά των αρχείων σας από τις συσκευές σας όταν είστε εν κινήσει για να δημιουργείτε χώρο ώστε να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε.

Ακούστε μουσική και παρακολουθήστε βίντεο.
Το JumpDrive C20i της Lexar δεν διευκολύνει μόνο τη μεταφορά των αρχείων σας αλλά σας επιτρέπει να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και να παρακολουθείτε διασκεδαστικά βιντεάκια απευθείας μέσα από αυτό.

Lexar-Jumpdrive-C20i-flash-

Μοιραστείτε εύκολα τα αρχεία σας ανάμεσα στο iPhone το iPad και τον υπολογιστή σας.
Χρησιμοποιήστε το JumpDrive C20i για εύκολη ανταλλαγή των τραγουδιών, των φωτογραφιών, των βίντεο και των αρχείων σας μεταξύ του iPhone, του iPad και του υπολογιστή σας.

Μεταφέρετε τα αρχεία σας με ταχύτητες USB 3.0.
Εξοπλισμένο με USB 3.0, δίνει ταχύτητες ανάγνωσης έως και 95MB/s2. Και για πρόσθετη ευελιξία είναι συμβατό και με USB 2.0 συσκευές.

Συγχρονίστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας αυτόματα και με ασφάλεια.
Tο JumpDrive C20i της Lexar λειτουργεί χρησιμοποιώντας εφαρμογή διαχείρισης αρχείων από το App Store που κατεβάζετε δωρεάν. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όταν συνδέεστε με αυτό. Με χωρητικότητα από 16GB έως 128GB, μπορείτε να «ξεφορτώνεστε» μεγάλο περιεχόμενο από τις iOS συσκευές σας.

Συμβατό με: iOS 7/8, Mac OS X+, Windows 7/8/10
Διατίθεται στις εξής χωρητικότητες: 16GB (μέχρι 95MB/s ταχύτητα ανάγνωσης και 10MB/s ταχύτητα γραψίματος) 32GB (μέχρι 95MB/s ταχύτητα ανάγνωσης και 20MB/s ταχύτητα γραψίματος) 64GB (μέχρι 95MB/s ταχύτητα ανάγνωσης και 20MB/s ταχύτητα γραψίματος) 128GB (μέχρι 95MB/s ταχύτητα ανάγνωσης και 20MB/s ταχύτητα γραψίματος)