Το Gear S2 υποδέχεται τη νέα χρονιά με μία υπέροχη νέα συλλογή, με τη Samsung να οδηγεί το wearable σε άλλο επίπεδο, με νέα υλικά.

Υποστηρίζοντας την ηγετική της θέση στην κατηγορία των wearables, η Samsung Electronics Co., Ltd., ανακοίνωσε δύο κομψές εκδόσεις του Gear S2 classic, ένα σε ροζ χρυσό 18Κ και ένα άλλο σε λευκόχρυσο, προσφέροντας στους χρήστες διαφορετικές επιλογές για να εκφράσουν και να ταιριάξουν το στιλ τους, δίνοντας έμφαση στον κυκλικό σχεδιασμό και την προηγμένη λειτουργικότητα.

«Το 2015 θέσαμε νέα πρότυπα με το Gear S2 στην κατηγορία των έξυπνων wearables. Καταρρίψαμε τους όποιους φραγμούς με την παρουσίαση μιας από τις πιο προοδευτικές wearable συσκευές της Samsung μέχρι σήμερα,» δήλωσε ο κ. Younghee Lee, Executive Vice President του Global Marketing, Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Το 2016 θα συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προϊόντα τα οποία οι καταναλωτές μας επιθυμούν περισσότερο.»

Με την επιτυχημένη κυκλοφορία του Gear S2, η Samsung συνεργάζεται με πλήθος εταιρειών για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και διευρυμένη λειτουργικότητα.