Αν δεν ήσασταν μέσα σε εκείνους τους ομολογουμένως λίγους τυχερούς που παρακολούθησαν πριν λίγα 24ωρα την πρεμιέρα του Star Wars, υπομονή: ο καιρός γαρ εγγύς! Η ταινία Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει, όπως είναι ο τίτλος της στα ελληνικά, έρχεται και στη χώρα μας και εσείς θα πρέπει αν μη τι άλλο να… φτιάξετε ατμόσφαιρα! Ευτυχώς στο ελληνικά καταστήματα του διαδικτύου θα βρείτε ουκ ολίγα αντικείμενα για να εμπλουτίσετε τη… geeky συλλογή σας και να «ντύσετε» τον χώρο σας ακόμα περισσότερο με τα χρώματα του έπους του Τζορτζ Λούκας.

Οι απαραίτητες φιγούρες

Τώρα να αρχίσουμε να απαριθμούμε τις φιγούρες Star Wars που μπορείτε να βρείτε, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Όλοι οι πρωταγωνιστές του franchise μπορούν να κοσμήσουν τον χώρο σας με τις επιλογές σας να είναι αρκετές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε βέβαια, είναι η λεπτομέρεια σε κάθε φιγούρα: ό,τι πληρώσετε, παίρνετε, γι’ αυτό και καλό θα ήταν πριν ολοκληρώσετε την κάθε σας αγορά, να ελέγξετε προσεκτικά τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το προϊόν σας προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι του επιπέδου που περιμένατε.

star-wars-ps4-bundles-battlefront-limited-edition-two-column-01-us-04sep15

PS4

Αν σχεδιάζετε να αγοράσετε PS4, να το κάνετε αλλά με στυλ! Η Sony έχει λανσάρει μια ειδική, ντιπ για ντιπ συλλεκτική έκδοση της κονσόλας με αφορμή την κυκλοφορία του Star Wars Battlefront. Θα πάρετε τη συσκευή με ειδικό artwork Darth Vader, πλαισιωμένη από το εξίσου συλλεκτικό Star Wars DualShock και φυσικά το ίδιο το παιχνίδι. Μιλάμε για την έκδοση με τον δίσκο του 1 TB και η τιμή της είναι ελάχιστα υψηλότερη σε σχέση με τις απλές εκδόσεις. Αξίζει τον κόπο και τα χρήματα.

Ενδ. τιμή: 439€

Κουμπαράς R2-D2

Αν ψάχνετε ένα μέρος για να αφήνετε τα ψιλά σας, ιδού η πλέον geeky λύση: ένας κουμπαράς στο σχήμα του R2-D2! «Πετάτε» μέσα τα κέρματά σας και αυτός τα καταγράφει ένα προς ένα! Συνοδεύεται από ειδικό app μέσω του οποίου κλειδώνει και σας πληροφορεί για το συνολικό ποσό που «κρύβει». Σημειώστε ότι εκτός από χρήματα, μπορείτε να αποθηκεύσετε μέσα του και κάθε λογής πολύτιμο αντικείμενο.

Ενδ. τιμή: 29€   

koumparas-star-wars

Κούπες

Και εδώ δεν είναι δυνατόν να αρχίσουμε να τις καταγράφουμε μία προς μία αφού στην κυριολεξία βρισκόμαστε μπροστά σε εκατοντάδες επιλογές! Η πρόταση μας είναι η εξής: ξεχάστε τα ομοιόμορφα σερβίτσια και τα λοιπά αναχρονιστικά και στήστε το δικό σας επιλέγοντας μία προς μία τις κούπες Star Wars που θα το απαρτίζουν –εννοείται πως κάθε μία θα πρέπει να είναι και διαφορετική!

Ταπετσαρία τοίχου

Γιατί να περιοριστείτε σε μπιχλιμπίδια όταν μπορείτε να κάνετε ένα πραγματικό “statement”; Μία ταπετσαρία τοίχου για παράδειγμα, θα ήταν ό,τι πρέπει: βρείτε τον χώρο που θα υποδεχθεί τη sci-fi προσθήκη σας, πάρτε ακριβώς τις διαστάσεις του, επιβεβαιώστε πως η ταπετσαρία που έχετε βρει ταιριάζει και… μην το σκέφτεστε! Ο χώρος σας θα είναι αγνώριστος μετά από τέτοια προσθήκη!

Ενδ. τιμή: 61€

star-wars-koupes

Ξυπνητήρι & ρολόι

Μια μικρή πινελιά σε σχέση με τη massive προσθήκη από πάνω, όμως ξέρετε, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν πολλές φορές τη διαφορά. Εμπλουτίστε το κομοδίνο σας και τον προσωπικό σας χώρο με ένα παραδοσιακό ξυπνητήρι εμπνευσμένο από τις ταινίες και την κουλτούρα του Star Wars. Ναι, μπορεί να μη σας προσφέρει κάτι το ξεχωριστό σε σχέση με κάποιο άλλο, «συμβατικό» μοντέλο, όμως και μόνο που θα το αντικρίζετε κάθε πρωί και θα σας φτιάχνει το κέφι, αρκεί. Αν θέλετε κάτι πιο «δυνατό», τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα ρολόι τοίχου: οι επιλογές σας είναι περιορισμένες βέβαια αλλά οι εντυπώσεις θα σας ανήκουν!

Μαξιλάρια

Επίσης “must have” αξεσουάρ για κάθε σαλόνι! Εντάσσεται και αυτό στις «λεπτομέρειες» που λέγαμε πιο πάνω, αφού θα βολευτεί μια χαρά στη «ζεστασιά» του καναπέ σας, προσδίδοντας στο σαλόνι σας ωστόσο την απαραίτητη εσάνς Star Wars που χρειάζεται αυτό!

Ενδ. τιμή: 12€

turtle-beach-ef-star-wars-gaming-headset-1000-1131300

Laptop & τσάντα

Για τους πραγματικούς hardcore φαν του Star Wars, η HP έχει την ιδανική πρόταση: τον HP Pavilion 15-an002nv. Πρόκειται για ένα laptop «ντυμένο» στα χρώματα του Star Wars, με ήχους και περιεχόμενο από τη νέα ταινία της σειράς! Διαθέτει επεξεργαστή Core i5, 8 GB RAM, δίσκο 1 ΤΒ και Full HD οθόνη ενώ συνοδεύεται από ασύρματο ποντίκι και τσάντα μεταφοράς (πωλείται ξεχωριστά) στο ίδιο μοτίβο!

Ενδ. τιμή: 949€ (40€ το ποντίκι, 30€ η τσάντα)

Ακουστικά

Η Turtle Beach σας μεταφέρει για τα καλά στον κόσμο του Star Wars με τα νέα της ακουστικά! Η εταιρεία έχει ήδη λανσάρει δύο διαφορετικά μοντέλα, ένα σε μαύρο χρώμα και ένα σε πορτοκαλί, ιδανικά για να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες, μουσικές και φυσικά videogames, σε κορυφαία ποιότητα και με αψεγάδιαστο στυλ! Συνδέονται με βύσμα 3,5 mm, κάτι που σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να τα χρησιμοποιήσετε με κάθε σας συσκευή: laptop, smartphone, τηλεόραση, tablet, κονσόλα κ.α..

Ενδ. τιμή: 60€

moleskine-imerologio-12mino-2016-star-wars-ebdomadiaio-orizontio-hard-cover-pocket-1000-1125964

Ημερολόγιο

ΟΚ, εδώ έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με ένα ακόμα “statement”. Το ημερολόγιο άλλωστε είναι το προσωπικό σας αντικείμενο που βλέπουν όλοι οι συνεργάτες σας στη δουλειά, γι’ αυτό και θα πρέπει να αποτυπώνει στο έπακρο το στυλ και το προσωπικό σας γούστο. Η Moleskine έχει λανσάρει τα δικά της Star Wars ημερολόγια για το 2016, αντικείμενα που οι πραγματικοί λάτρεις του franchise οφείλουν να αποκτήσουν. Σε τελική ανάλυση, πού θα βρείτε τέτοιο συνδυασμό σαν το στυλ της Moleskine και τον geek αέρα των Star Wars;