Ήρθε η ώρα να δώσετε πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο του χώρου σας στο παλιό σας Hi-Fi με τη βοήθεια της Google! Πώς; Με το νέο της Chromecast Audio dongle!

 
buy-audio-chromecast-lightboxΗ Google παρουσίασε ένα αξεσουάρ που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο για όλους εκείνους που διαθέτουν παλιά Hi-Fi. Σκεφτείτε λίγο: η μουσική στην εποχή μας έχει ψηφιοποιηθεί πλήρως, τα πάντα παίζουν από iPod, YouTube και Spotify και γενικώς, τίποτα δεν θυμίζει την προ εικοσαετίας κατάσταση. Κάπου εδώ λοιπόν είναι που έρχεται η Google με το ολοκαίνουριο Chromecast Audio dongle της!

 
Πρόκειται για μια μικροκαμωμένη και κομψή συσκευή η οποία θα συνδεθεί σε κάθε σύστημα Hi-Fi, επιτρέποντάς του να “streamάρει” ασύρματα μουσική σε κάποιο σετ ηχείων. Παράλληλα, κάνοντας χρήση του αξεσουάρ της Google, ο κάτοχός του θα είναι σε θέση να ακούσει ασύρματα περιεχόμενο από το Spotify, το iPlayer Radio και επιλεγμένες εφαρμογές σε Android και iOS.

 

chromecast-audio

 
Το εντυπωσιακό με το Chromecast Audio, είναι πως στοιχίζει μόλις $35/£30, κάτι που σημαίνει πως ο οποιοσδήποτε θα είναι σε θέση να μετατρέψει ένα τυπικό σύστημα ηχείων σε ασύρματο –πέραν φυσικά της διασύνδεσης ενός Hi-Fi σε ένα οικιακό, επίσης ασύρματο δίκτυο. Το Chromecast Audio έρχεται να διαδεχθεί το αρχικό Chromecast που μέχρι στιγμής έχει σημειώσει περισσότερες από 20 εκατ. πωλήσεις.

 
Το μόνο αρνητικό με το Chromecast Audio είναι πως… δεν κυκλοφορεί ακόμα στα καταστήματα! Η Google το παρουσίασε πριν λίγες ώρες, οπότε αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του οσονούπω. Εσείς στο μεταξύ μπορείτε να ξεκινήσετε να οργανώνετε τον χώρο σας…