Η νέα συλλεκτική έκδοση από την LG, με το όνομα Watch Urbane Luxe, χαρακτηρίζεται ως ένα έξυπνο κόσμημα, καθώς αποτελεί το νέο wearable gadget.

LG Watch Urbane Luxe FrontΗ LG Electronics, σε συνεργασία με την εταιρεία κοσμημάτων ‘REEDS Jewelers’ (έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής), παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση smartwatch LG Watch Urbane Luxe. Η νέα wearable συσκευή αποτελεί μια σπάνια πολυτελή έκδοση, καθώς είναι διακοσμημένη με χρυσό 23 καρατίων, ενώ διαθέτει αυθεντικό δερμάτινο λουράκι και ειδική θήκη από μαύρη γυαλιστερή λάκα. Το νέο LG Watch Urbane Luxe θα ξεκινήσει τη διάθεσή του από τα τέλη του Οκτωβρίου και η τιμή του θα αγγίζει περίπου τα 1.200 δολάρια Η.Π.Α. (USD).

 

To LG Watch Urbane Luxe διαθέτει ένα ειδικό κούμπωμα για κομψή, απόλυτη εφαρμογή, το οποίο σχεδίασε o διάσημος Louis Cartier το 1910, προσδίδοντας ακόμα πιο διαχρονικό και μοναδικό χαρακτήρα. Το λουράκι από γνήσιο δέρμα είναι χειροποίητο, ενώ έχει υποστεί ειδική επεξεργασία περνώντας από πενήντα διαφορετικά στάδια με τη φροντίδα τριάντα έμπειρων τεχνιτών, μέχρι να λάβει την τελική του μορφή.

 

LG Watch Urbane Luxe CaseΤέλος, o χρυσός 23 καρατίων που χρησιμοποιείται στο LG Watch Urbane Luxe είναι ακόμα πιο ανθεκτικός σε σχέση με το χρυσό 24 καρατίων που χρησιμοποιείται στη χρυσοχοΐα και πιο βαρύς από τον χρυσό 18 καρατίων που χρησιμοποιείται στην κατασκευή παραδοσιακών πολυτελών ρολογιών.

 

«Οι wearable συσκευές δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται ως απλά η επέκταση του smartphone», δήλωσε ο Chris Yie, Αντιπρόεδρος και επικεφαλής Μarketing Communications για την LG Mobile Communications Company. «Ο συνδυασμός τεχνολογίας και δεξιοτεχνίας αποτελεί μία φυσική συνέχεια του smartwatch, το οποίο γίνεται ολοένα και περισσότερο ένα lifestyle αξεσουάρ, παρά μια ακόμα συσκευή. Θεωρούμε άλλωστε ότι αυτή είναι μια πολύ καλή κατεύθυνση για τα wearables και θέλουμε να την ενισχύσουμε.».

 

LG Watch Urbane Luxe SideΚάθε ένα από τα 500 συλλεκτικά smartwatches θα έχει χαραγμένο έναν μοναδικό αριθμό αυθεντικότητας και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στη διεύθυνση www.REEDS.com, ή στα καταστήματα ‘REEDS Jewelers’.

 

Οι επισκέπτες της IFA 2015 θα έχουν την ευκαιρία να δουν το εξαιρετικά όμορφο νέο smartwatch, όπως και άλλες συσκευές της κινητής τηλεφωνίας της LG από κοντά, στην Αίθουσα 18 του εκθεσιακού κέντρου ‘Messe Berlin’ από τις 4 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.