Ξεχάστε τα καλώδια που σας έκαναν τη ζωή δύσκολη! Δείτε τον Znaps, τον νέο φορτιστή για τις iΣυσκευές σας που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας πάρει τα μυαλά!

 

Τι ακριβώς είναι ο Znaps; Ένας ιδιαίτερα καινοτόμος φορτιστής για όλες τις συσκευές της Apple που διαθέτουν θύρα Lightning. Βέβαια, θα αναρωτιέστε τώρα τι το καινοτόμο μπορεί να έχει ένας φορτιστής. Κι όμως…

 

ZNAPS-Magnetic-Adapter-1

 
Ο Znaps βασίζεται στις αρχές που διέπουν ένα μαγνητικό πεδίο για να λειτουργήσει. Αποτελείται από δύο τμήματα-μαγνήτες: το ένα προσαρτάται στην άκρη του καλωδίου φόρτισης Lightning και το άλλο στην ίδια τη θύρα Lightning. Έτσι λοιπόν απαιτείται η ελάχιστη προσπάθεια για τη σύνδεση τους αφού αρκεί απλά να έρθουν κοντά για να γίνει η ζεύξη. Θα είστε σε θέση να συνδέσετε και να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας και τον φορτιστή της ακόμα και με ένα χέρι, ενώ δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, ακόμα και σε καταστάσεις απόλυτου σκοταδιού!

 
Για τη χρηματοδότηση του πρότζεκτ τους, οι εμπνευστές του Znaps κατέφυγαν στη λύση του Kickstarter και όχι απλά βρήκαν τα χρήματα που έψαχναν αλλά πήραν… και για το σπίτι καθώς αντί για «μόλις» $120.000, έχουν συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο και συνεχίζουν! Έχουν δε, μπροστά τους, τρεις εβδομάδες ακόμα, οπότε το ποσό αναμένεται να φτάσει σε επταψήφιο νούμερο. Ο Znaps θα γίνει δικός σας σε τιμές που ξεκινούν από τα CAD $14 συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών. Αξίζει τον κόπο και τα χρήματα, δεν μπορείτε να πείτε;!