Ψάχνατε ένα stand/πληκτρολόγιο για το iPad σας που θα έκανε τη διαφορά; Ε, μόλις το βρήκατε! Σοβαρά τώρα, πρόκειται για το επικότερο gadget που είδατε ποτέ!

 

Για όσους ψάχνουν ένα gadget ικανό να κάνει τη διαφορά, συνδυάζοντας παράλληλα πρακτικότητα και στυλ, έχουμε την ιδανική πρόταση! Typewriter Computer Keyboard / iPad Stand, κυρίες και κύριοι! Πρόκειται για μια vintage γραφομηχανή τύπου Smith Corona Sterling, απ’ αυτές που θα έχετε δει σίγουρα σε ταινίες και σειρές, με μία βασική διαφορά: είναι τροποποιημένη έτσι ώστε να μην παίρνει χαρτί αλλά το iPad σας!

 

il_fullxfull_410105148_88tj_1024x1024

 
Η γραφομηχανή λειτουργεί όπως ακριβώς θα έπρεπε να λειτουργεί: η πληκτρολόγηση έχει ακριβώς την ίδια αίσθηση που είχε και κάποτε (οι παλιότεροι σίγουρα θα έχουν αναμνήσεις…) ενώ το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι ότι παίρνει και χαρτί! Μπορείτε να τη συνδέσετε τόσο με το iPad, όσο και με τον υπολογιστή σας, μέσω USB! Στη δεύτερη περίπτωση, μπορείτε να κλείσετε εντελώς την οθόνη και να βλέπετε αυτά που γράφετε σε χαρτί! Είναι σε θέση να αποτυπώσει όλα τα γράμματα και τα ψηφία ενώ διαθέτει επίσης και πλήκτρα όπως τα Shift, Ctrl, Backspace ενώ χάρη στην ειδική λειτουργία Fn αποκτά τα F1-F12, Esc και τα βελάκια κατεύθυνσης!

 

il_fullxfull_410105220_nkeq_grande

 
Μπορεί να γράψει σε πολλές διαφορετικές γλώσσες και φυσικά να χρησιμοποιηθεί σαν κανονικό πληκτρολόγιο, αν και για να λέμε την αλήθεια, δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε κάποιον να πληρώνει $749 συν $65 για τα μεταφορικά (συν τελωνείο) απλά και μόνο για να αντικαταστήσει το πληκτρολόγιό του. Περί ορέξεως βέβαια…