Επιστρέφουμε στα της E3 και ρίχνουμε μια ματιά στα… παραλειπόμενα της μεγάλης έκθεσης στο Λος Άντζελες με τους υπόλοιπους τίτλους που περιμένουμε πώς και πώς.

 

halo-5Η E3 2015 είχε παιχνίδια. Ναι, μπορεί να μην είχε βαρύγδουπες ανακοινώσεις, να μην είχε νέες κονσόλες, να μην είχε μειώσεις τιμών, να μην είχε εξωπραγματικά gadgets και αξεσουάρ, να μην είχε Nintendo, είχε όμως κορυφαίους και πολλούς τίτλους, τίτλους για κάθε γούστο, παιχνίδια που απευθύνονται σε όλους και όλες: δεν έχουν σημασία οι προτιμήσεις του καθενός, ρίχνοντας μια ματιά σε όλα εκείνα τα ΑΑΑ videogames που παρουσιάστηκαν στο Εκθεσιακό Κέντρο του Λος Άντζελες, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως όλο και κάτι θα βρει.

 
Την πρώτη μας ανασκόπηση από τη φετινή E3 την κάναμε: οι καλύτεροι τίτλοι που είδαμε στην «πόλη των αγγέλων», εκείνοι που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή, που μας ιντρίγκαραν, βρίσκονται ήδη στο Techpress και σας περιμένουν να τους χαζέψετε και να… χαζέψετε μαζί τους, αν δεν έχετε κάνει ήδη φυσικά. Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί. Τι κι αν εμάς δεν μας εντυπωσίασαν τόσο; Τι κι αν τους γνωρίζαμε πριν την έναρξη της E3 2015; Τι κι αν ενδεχομένως να περιμέναμε να δούμε περισσότερα; Στην έκθεση είδαμε κι άλλα παιχνίδια –τι παιχνίδια δηλαδή, παιχνιδάρες! Δείτε τα κι εσείς και προσθέστε τα λανσαρίσματά τους (για όσα ξέρουμε ημ/νίες δηλαδή) στο ημερολόγιό σας: θα ‘χετε δουλειά να κάνετε…

 
Πάμε να δούμε 10+1 εξαιρετικές κυκλοφορίες που θα σας ρίξουν στα πατώματα να ψάχνετε το σαγόνι σας.

 

Star Wars: Battlefront

 
Ένα κορυφαίο action shooter από την EA με απίστευτες μάχες, δράση σε φρενήρεις ρυθμούς και πιθανότατα το πιο… Star Wars από τους Star Wars τίτλους που έχουμε δει μέχρι σήμερα! Το Battlefront αποτελεί το ύψιστο fan service προς τους λάτρεις της δουλειάς του Τζορτζ Λούκας και παράλληλα έναν τίτλο που δεν πρέπει να χάσει κανένας φαν του είδους ή του franchise.

 

 

Fallout 4

 
Η σειρά RPG με τον πιο ξεχωριστό κόσμο επιστρέφει! Μετά από ένα πολυετές διάλειμμα, τα Fallout είναι και πάλι μαζί μας, με ένα παιχνίδι που κάνει τα προηγούμενα να μοιάζουν με… mini games! Το role playing είναι εντυπωσιακό, ο χάρτης τεράστιος και τα όσα θα μπορεί να κάνει ο παίκτης σε αυτόν, αμέτρητα! Σημειώστε την Collector’s του: θα μας θυμηθείτε…

 

 

The Division

 
Ο ένας από τους τρεις, βασισμένους στο έργο του Τομ Κλάνσι, τίτλους που παρουσίασε η Ubisoft στην E3 2015. Το The Division προσφέρει τη ρεαλιστικότερη εκδοχή της Νέας Υόρκης που έχουμε δει ποτέ σε videogame: το σκηνικό εγκατάλειψης, απόρροια ενός θανατηφόρου ιού, έρχεται να εξυψώσει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα του τίτλου, βάζοντας τις βάσεις για μια επική περιπέτεια.

 

 

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

 
Το… πραγματικό Metal Gear Solid V και παράλληλα, όπως όλα δείχνουν, το κύκνειο άσμα του Χιντέο Κοτζίμα στην Konami –οι δυο τους τα έχουν ήδη «σπάσει». Με απίστευτα ανοιχτό gameplay, το Phantom Pain δίνει απόλυτη ελευθερία στον παίκτη προκειμένου να προσεγγίσει ο ίδιος με τον τρόπο που θέλει τις αποστολές του. Α, και έρχεται κι αυτό με μια Collector’s μούρλια…

 

 

Halo 5: Guardians

 
Φίλος ή εχθρός; Ήρωας ή προδότης; Ερωτήματα που θα κληθούμε να απαντήσουμε στο Halo 5, το sequel του Halo 4 και παράλληλα της μεγαλύτερης ως τώρα αποκλειστικότητας του Xbox One. Μιλάμε για το πληρέστερο παιχνίδι Halo που θα έχει βγει και παράλληλα το FPS που άπαντες οι φαν του είδους περιμένουν. Μην αμελήσετε την Collector’s.

 

 

Just Cause 3

 
Για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν τίμησαν το Just Cause 2 στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, Avalanche και Square Enix λανσάρουν το Just Cause 3: οι διαφορές του, κονσεπτικά, με τον προκάτοχό του είναι ελάχιστες, όμως τα σαφώς ανώτερα γραφικά, ο ακόμα μεγαλύτερος χάρτης και οι πολύ πιο εντυπωσιακές εκρήξεις και γενικότερα καταστροφές, το κάνουν “must see” και “must play”.

 

 

Ghost Recon Wildlands

 
Πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να ολοκληρωθεί μια αποστολή; Και πολύ περισσότερο, πώς αυτή η επιλογή στην προσέγγιση μπορεί να επηρεάσει μια μεγαλύτερη οικογένεια μεταβλητών; Ο δεύτερος Tom Clancy’s τίτλος της Ubi στην E3, το Ghost Recon Wildlands ήρθε από το πουθενά και ετοιμάζεται να μας προσφέρει για πρώτη φορά στα χρονικά της σειράς περιβάλλον ανοιχτού κόσμου.

 

 

Hitman

 
Όταν ένα στούντιο με ιστορία 17 ετών και 10 ΑΑΑ κυκλοφοριών λέει πως ένα παιχνίδι αποτελεί το πιο φιλόδοξο και μεγάλο πρότζεκτ που έχει ασχοληθεί ποτέ, τότε δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε πολλά. Το Hitman έρχεται να διαδεχθεί το Hitman: Absolution και να μας ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του κόσμου όπου ως σωστοί πληρωμένοι δολοφόνοι, θα ξεπαστρέψουμε αυτούς για τους οποίους έχουμε πληρωθεί. Nothing personal, just business…

 

 

FIFA 16

 
Χρειάζεται να πούμε κάτι το ιδιαίτερο για το πιο επιτυχημένο «ποδοσφαιράκι» όλων των εποχών. Με το FIFA 16 βέβαια, η σειρά που φέρει το όνομα ενός εκ των πλέον διεφθαρμένων οργανισμών του πλανήτη, ενηλικιώνεται και από «ποδοσφαιράκι» γίνεται… ποδόσφαιρο. Με άπειρες ντρίπλες, κορυφαία συμπεριφορά παικτών, απίστευτη ανάπτυξη και μοναδικό ρεαλισμό, έρχεται να βάλει τη μπάλα στη ζωή μας!

 

 

Horizon: Zero Dawn

 
Μπορεί στη Sony τη δόξα να την έκλεψαν τίτλοι τύπου Final Fantasy VII, Uncharted 4 και The Last Guardian, όμως το PlayStation έχει κι άλλες αξιόλογες αποκλειστικότητες: τρανό παράδειγμα το Horizon: Zero Dawn, ένα action RPG που αναπτύσσει η Guerrilla Games και εξελίσσεται σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο όπου η ανθρωπότητα ζει κυνηγημένη, στη σκιά δεινοσαύρων… ρομπότ! «Ψηθήκατε» ήδη, λέει;

 

 

Need for Speed

 
Η σειρά Need for Speed πραγματοποιεί το δεύτερο reboot της, επιστρέφοντας για άλλη μια φορά στις ρίζες της. Ετοιμαστείτε για άπειρο street racing, φτιαγμένα αυτοκίνητα μέχρι εκεί που δεν πάει, ενδιαφέρον multiplayer και μία πόλη γεμάτη προκλήσεις που είναι εξ αρχής στη διάθεσή σας για να την εξερευνήσετε –θυμίζει αρκετά το Λος Άντζελες! Τα Need for Speed θέλουν να μας αποδείξουν ότι άλλαξαν κι εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τα πιστέψουμε.