Είδαμε τα καλύτερα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν στην ετήσια «γιορτή» του gaming και σας τα παρουσιάζουμε! Ετοιμαστείτε για προπαραγγελίες…

e3-2015Η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως με θέμα το gaming, η E3, ολοκληρώθηκε στο Λος Άντζελες και για φέτος. Αν υπήρχε κάτι που τράβηξε την προσοχή, αυτό ήταν αναμφισβήτητα το VR: η εικονική πραγματικότητα μας συστήθηκε μέσω της E3 2015 και μας έδωσε μια πρώτη γεύση απ’ αυτά που θα επακολουθήσουν στο μέλλον. Μιλάμε για μια εμπειρία που αν δεν τη ζήσει κανείς, δύσκολα θα είναι σε θέση να καταλάβει το μεγαλείο της…

 

Εκτός του VR όμως είχαμε και παιχνίδια! Ποια όμως ήταν τα videogames που ξεχώρισαν; Αυτά που θα πρέπει να προπαραγγείλουμε από τώρα; Αυτά για τα οποία αξίζει να… παρακαλάμε να ολοκληρωθεί το 2015; Αυτά που μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα και μας έκαναν να απορούμε με το ταλέντο ορισμένων εταιρειών; Δεν έχει σημασία το είδος: sports, RPG, action, racing, platformer.

 

Η E3 2015 είχε παιχνίδια για όλους: για τους περιπετειώδεις τύπους, για τους λάτρεις της ταχύτητας, για τους «ποδοσφαιράκηδες», για τους φίλους των ρετρό, για τους αιμοδιψείς πολεμοχαρείς. Οι εταιρείες έβαλαν τα δυνατά τους και μας σέρβιραν ένα «μενού» που έχει απ’ όλα. Τι απ’ αυτά μας έμεινε όμως μετά το πέρας της έκθεσης;

 

Για να ξεκινήσουμε…

 

 

Mirror’s Edge Catalyst

 

 

Η αγαπημένη Faith επιστρέφει για ατελείωτο παρκούρ στην –ανοιχτή αυτή τη φορά- City of Glass. Ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου με άπειρη εξερεύνηση και μπόλικο σκαρφάλωμα, prequel ενός τίτλου με φανατικό κοινό.

 

 

 

South Park: The Fractured but Whole

 

 

Η Ubisoft μας έπιασε στον ύπνο με το δεύτερο South Park όμως το γεγονός είναι πως αυτό ετοιμάζεται ήδη! Οι δημιουργοί της σειράς είναι και πάλι μαζί μας και μας υπόσχονται την πιο κάφρικη και συνάμα επική περιπέτεια που ζήσαμε ποτέ!

 

 

 

For Honor

 

 

Μια νέα IP από τη Ubisoft που στοχεύει στους λάτρεις των Βίκινγκ, των σαμουράι, των ιπποτών και των ξιφομαχιών γενικότερα! Με τις ρεαλιστικότερες μάχες που είδαμε ποτέ, το For Honor είναι το νέο Call of Duty –αλλά χωρίς τα όπλα!

 

 

Final Fantasy VII

 

 

Το sequel που όλοι οι λάτρεις της Square Enix, των Final Fantasy, των RPG (και δη των JRPG) και των PlayStation περίμεναν καρτερικά χρόνια τώρα. Το Final Fantasy VII ετοιμάζεται για comeback στα 1080p και τα 60 fps.

 

 

Cuphead

 

 

Πιθανότατα το πιο χαριτωμένο παιχνίδι σε ολόκληρη την E3! Ένα platformer με αισθητική που θα σας μεταφέρει σε προηγούμενες δεκαετίες και gameplay που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του είδους. Αστεράκι.

 

 

Uncharted 4: A Thief’s End

 

 

O Nathan Drake είναι και πάλι μαζί μας για μία ακόμα «κινηματογραφική» περιπέτεια! Μία από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών φτάνει στο τέλος της και όλοι ετοιμάζονται να της δώσουν το “standing ovation” που της αξίζει.

 

 

Forza 6

 

 

Ό,τι και να πει κανείς για το Forza 6 θα ‘ναι λίγο. Με νυχτερινούς αγώνες αλλά και άλλους υπό βροχή, 450 και πλέον αυτοκίνητα, ιστορίες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και όλα αυτά στα 1080p/60 fps, το παιχνίδι αποτελεί ωδή στο σπορ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=oBbXxfZYTAA

 

Guitar Hero Live

 

 

Τα Guitar Hero αλλάζουν: το Guitar Hero Live γίνεται το απόλυτο party game αφού έρχεται με το δικό του μουσικό βίντεο και εκατοντάδες κομμάτια διαθέσιμα από την πρώτη κιόλας στιγμή! Ναι: ξεχάστε το DLC!

 

https://www.youtube.com/watch?v=4fQccRAO40U

 

Mad Max

 

 

Λίγους μήνες μετά την ταινία, ετοιμαζόμαστε για δεύτερο Mad Max, αυτή τη φορά σε κονσόλες και PC! Το παιχνίδι αναπτύσσεται εδώ και χρόνια και επιτέλους είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο action.

 

Rise of the Tomb Raider

 

 

Η πιο γνωστή αρχαιολόγος του καιρού μας επιστρέφει για τη δεύτερη περιπέτειά της μετά το reboot της σειράς. Η Lara Croft τα βάζει με όλους και με όλα και μας προσφέρει ακόμα έναν γεμάτο συγκινήσεις τίτλο.