Εξαιρετικά μικρό μέγεθος σε συνδυασμό με μεγάλη ασφάλεια αποθήκευσης δεδομένων στη νέα μονάδα Flash USB Atom Blue της Imation.

Imation Atom Blue Flash USB

Imation Atom Blue Flash USB

Η Imation, μια εταιρεία που φημίζεται για τον μοναδικό και πρωτοποριακό σχεδιασμό των προϊόντων της, διευρύνει την γκάμα των μικρών και ελαφροβαρών μονάδων Flash USB, με τo νέο μοντέλο Atom Blue. Μικρό όσο ένας συνδετήρας, το Atom Blue προσφέρει δυνατότητες αποθήκευσης 2GB, 4GB και 8 GB.

To Atom Blue, το μικρότερο σε μέγεθος Flash USB της Imation, προστατεύεται από περίβλημα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και είναι ανθεκτική στον στατικό ηλεκτρισμό, το νερό και τους κραδασμούς. Αυτή η νέα μικροσκοπική συσκευή, διαθέτει λειτουργίες που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες, όπως είναι η προστασία με κωδικό πρόσβασης και το λογισμικό δημιουργίας διαμερισμάτων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Atom για αποθήκευση δεδομένων, καθώς επίσης και για να επιταχύνετε την απόδοση συστήματος σε οποιονδήποτε υπολογιστή διαθέτει Windows Vista μέσω της τεχνολογίας Windows ReadyBoost. Η νέα μονάδα Flash USB της Imation είναι συμβατή με τα λειτουργικά συστήματα Windows, Mac και Linux.


Τιμές και διαθεσιμότητα

Η μονάδα Flash USB Atom Blue της Imation διατίθεται σε εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής και χοντρικής πώλησης, καθώς και στο Διαδίκτυο.


Ενδεικτικές τιμές:

2 GB: 9,45€
4 GB: 12€
8 GB: 21€

Οι συγκεκριμένες τιμές είναι ενδεικτικές και προτείνονται από τον κατασκευαστή. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα των προϊόντων Atom της Imation, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία www.imation.eu.