Με επεξεργαστή Core 2 Duo στα 2,66 GHz, 2 GB μνήμης και μια δυνατή κάρτα γραφικών ο υπολογιστής των Multirama είναι… πλήρης!

multirama-pcTο Multriama HT Complete είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση, που απευθύνεται στους μέσους χρήστες οι οποίοι ζητούν έναν υπολογιστή πολλών χρήσεων. Και πραγματικά, ο υπολογιστής των Multirama είναι ένα πολυεργαλείο που θα ικανοποιήσει πλήρως με τις δυνατότητές του.

Πέρα από το γοητευτικό εξωτερικό design του, ο εν λόγω υπολογιστής έρχεται εξοπλισμένος με έναν ισχυρό επεξεργαστή Intel Core 2 Duo στα 2,66 GHz και 2 GB μνήμης ικανά να αναλάβουν απαιτητικές εφαρμογές αλλά να ικανοποιήσουν και τις multimedia απαιτήσεις του κάθε χρήστη, αρκετά μεγάλο σκληρό δίσκο της τάξεως των 500 GB για να μην ξεμείνετε ποτέ από αποθηκευτικό χώρο, ενώ η κάρτα γραφικών του είναι μια NVidia 9500GT με 512 MB μνήμης για να παίζετε με σχετική άνεση τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Τα πάντα προβάλλονται στη 19 ιντσών οθόνη Viewsonic, το μέγεθος της οποίας σας επιτρέπει, πέρα από τις καθημερινές σας εργασίες, να απολαμβάνετε χωρίς κανένα πρόβλημα τις ταινίες σας, ενώ χάρη στον αρκετά μεγάλο λόγο αντίθεσής της υπόσχεται να σας προσφέρει εικόνες εκπληκτικής ευκρίνειας. Επιπροσθέτως, ο υπολογιστής έρχεται εξοπλισμένος με το πιο πρόσφατο λειτουργικό της Microsoft, τα Vista Home Premium (ελληνική έκδοση). Το HT Complete βέβαια είναι και η απόλυτη λύση για το νέο ξεκίνημα του κάθε μαθητή και φοιτητή. Με δώρο το γραφείο, τον εκτυπωτή και το Microsoft Office Home&Student είστε έτοιμοι για την πρώτη σας εργασία. Με αυτόν τον τρόπο, τα Multirama όχι μόνο σας προσφέρουν σε αρκετά δελεαστική τιμή έναν υπολογιστή έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας, αλλά σας εξοπλίζουν το γραφείο σας με ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη φοιτητική σας ζωή.


Χαρακτηριστικά


Επεξεργαστής Intel Core2 Duo 2,66 GHz
Μνήμη 2 GB DDR2

Κάρτα γραφικών Nvidia 9500GT 512 MB

Σκληρός δίσκος 500 GB – Serial ATA-300

Drive DVD±RW Dual Layer

Οθόνη TFT Viewsonic 19’’

Λειτουργικό Microsoft Windows Vista Home Premium Ελληνικά

Extras Microsoft Office Home & Student, εκτυπωτής HP DeskJet F228

Εγγύηση 3 χρόνια εγγύηση

Ενδεικτική τιμή 799 €