H SKAG σχεδιάζει και εκτυπώνει προσωποποιημένα προϊόντα, με υψηλή ευκρίνεια και εφέ ανάγλυφου UV και Glitter σε επιλεγμένα σχολικά και χαρτικά προϊόντα γραφείου.


personalized notebooksΣτο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης σε νέα, πρωτοποριακά προϊόντα, η SKAG θα προταθεί, από το Ε.Ι.Ε.Π. (Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών), για το βραβείο καινοτομίας 2013 ως μία δυναμική επιχείρηση που εστιάζει σε θέματα βέλτιστων πρακτικών και καινοτομίας.


Η SKAG, αμιγώς ελληνική εταιρία αποτελεί μία από τις πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες της Ευρώπης. Εστιάζοντας τη στρατηγική της σε μακρόχρονες και καινοτόμες επενδύσεις, η SKAG παράγει τα προϊόντα της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στο Κρυονέρι Αττικής, ενώ παράλληλα εξάγει σε περισσότερες από 35 χώρες. Συνειδητή επιλογή της SKAG είναι, όχι μόνο να παραμείνει στην Ελληνική αγορά, αλλά και να επενδύσει εδώ.


Προϊόντα όπως το τετράδιο Super Διεθνές, τα Θεματικά τετράδια University, τα Κλασέρ γραφείου SKAG, αλλά και πολλά άλλα έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια ηγετική θέση στη κατηγορία τους. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας ελέγχονται για την σταθερή ποιότητα και ασφάλεια των υλικών τους. Η εταιρεία πιστοποιήθηκε το 1999 κατά ISO 9001-2008. Αυτό τo διάστημα οδεύει προς πιστοποίηση 3 νέων προτύπων: ISO 14001 Περιβαλλοντικών Όρων, ΟHSOS 18001 Σύστημα Υγείας & Ασφάλειας και Ε.Κ.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.