Οι νέοι επιτραπέζιοι υπολογιστές Dell Studio XPS με επεξεργαστή Intel Core i7, φέρνουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία σε προσιτή τιμή.

Dell Studio XPS

Dell Studio XPS

Η Dell μετασχημάτισε μια περίοδο σχεδιασμού και ανακάλυψης σε  ένα σύστημα υψηλών επιδόσεων με την παρουσίαση του Studio XPS, ενός κορυφαίου επιτραπέζιου υπολογιστή που περιλαμβάνει τον καινούργιο, ταχύτατο επεξεργαστή Intel® CoreTM i7. Αυτός είναι ο πρώτος υπολογιστής Studio ΧPS που αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η προϊοντική σειρά Studio: κορυφαία προϊόντα που περιλαμβάνουν τεχνολογία αιχμής, εξαιρετικές επιδόσεις και σχεδιασμό με στυλ.

Διαθέσιμος  πλέον και στην Ελλάδα ο επιτραπέζιος Studio XPS μπορεί να παραμετροποιηθεί με μια ποικιλία συμπληρωματικών στοιχείων υψηλών επιδόσεων.  Ενθουσιώδεις φίλοι της τεχνολογίας θα εκτιμήσουν ότι ο επιτραπέζιος  Studio XPS με τον επεξεργαστή Core i7 παρέχει μέχρι 44% ταχύτερη επεξεργασία και κωδικοποίηση video, σε συνδυασμό με εξαιρετικές επιδόσεις σε εφαρμογές όπως η ψηφιακή επεξεργασία εικόνας και φωτογραφιών.1

Ο επιτραπέζιος Studio XPS ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά και επιδόσεις που μπορούν να βρεθούν σε εξειδικευμένα συστήματα παιχνιδιών μεγάλων διαστάσεων, όπως ο Alienware Area-51 X-58 και ο XPS 730, σε έναν μικρότερων διαστάσεων και πιο ευέλικτου μεγέθους μικρό πύργο (mini tower) με χαρακτηριστικά γυαλιστερή μαύρη επιφάνεια που ταιριάζει τόσο στο γραφείο, όσο και στο σπίτι. Όλα τα συστήματα χρησιμοποιούν την καινούργια τεχνολογία Hyper-Threading και Turbo Boost του νεότερου επεξεργαστή της Intel Core i7. Η συγκεκριμένη τεχνολογία παρέχει δυναμικές αυξήσεις ταχύτητας κατ’απαίτηση και βελτίωση επιδόσεων μέχρι 65% για τις νεότερες εφαρμογές multi-threaded2.

  • Σήμερα είναι μια ιδανική ευκαιρία για την αγορά ενός επιτραπέζιου υπολογιστή Dell Studio XPS, ενός συστήματος που παραμετροποιείται πλήρως στις ανάγκες των χρηστών και ενσωματώνει τον καινούργιο επεξεργαστή της Intel, Core i7. Ο επιτραπέζιος Studio XPS εξοπλισμένος με το προαιρετικό TV tuner είναι η ιδανική επιλογή για την καρδιά του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας :
    • Όλες οι επιλογές γραφικών συμπεριλαμβάνουν ενσωματωμένη θύρα  HDMI για εύκολη σύνδεση στις περισσότερες τηλεοράσεις LCD.
    • Υποστήριξη περίπου 1TB χώρου στο σκληρό δίσκο για την αποθήκευση μουσικών επιλογών, αγαπημένων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.
  • Επιλογή  μονάδας Blu-ray DiscTM που καθιστά περιττή την αγορά και την τοποθέτηση ενός ξεχωριστού Blu-ray player. Βολικό μέγεθος που χωράει πιο εύκολα σε μικρότερους χώρους : 36 cm x 17.0 cm x 43.5 cm
  • Ο επιτραπέζιος Studio XPS περιλαμβάνει έκδοση 64-bit των Microsoft® Windows Vista® και μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως μέχρι 12GB μνήμη DDR3 τριών καναλιών, που μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις σε πολλαπλές εργασίες και εφαρμογές απαιτητικές σε μνήμη, όπως η επεξεργασία φωτογραφιών και video.
  • Πληθώρα θυρών στον επιτραπέζιο Studio XPS διευκολύνουν τη σύνδεση επιπρόσθετων συσκευών  και περιφερειακών: οκτώ USB 2.0 (τέσσερις μπροστά, τέσσερις στο πίσω μέρος), δύο IEEE 1394 (4-pin μπροστά, 6-pin στο πίσω μέρος), θύρα μικροφώνου/είσοδος line-in (πίσω και μπροστά), ενσωματωμένη ηχητική υποστήριξη 7.1 (έξι σύνδεσμοι), S/PDIF, eSata (στο πίσω μέρος).

Δηλώσεις

«Ο επιτραπέζιος Studio XPS περιλαμβάνει ισχυρά χαρακτηριστικά και τεχνολογία σε σχεδιασμό με στυλ και αποτελεί την ιδανική επιλογή για ανθρώπους που διευρύνουν τους ορίζοντές τους στα πολυμέσα,» αναφέρει ο David Clifton, Διευθυντής του Consumer Marketing, Dell Europe.
«Δίνοντας τη δυνατότητα για τέτοιο επίπεδο επιδόσεων σε ένα μοντέλο που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, επιτρέπουμε στους χρήστες ένα δημιουργικό ταξίδι ανακάλυψης και προσωπικής έκφρασης.»

Σύνδεσμοι:

http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/desktop-studioxps-435mt?c=gr&l=el&s=gen

www.dell.com/yourblog

http://flickr.com/photos/dellphotos/sets/72157609284081301/