Σχεδιασμένος για γραφεία με περιορισμένο χώρο, ο OptiPlex 160 ζυγίζει από 1,81 κιλά και περιλαμβάνει πρωτοποριακές επιλογές τοποθέτησης.

Dell Optiplex 160

Dell Optiplex 160

Η Dell ανακοίνωσε τον μικρότερο επιτραπέζιο υπολογιστή της για εταιρικό περιβάλλον, τον OptiPlex 160. Σχεδιασμένος για περιβάλλοντα που ο φυσικός χώρος είναι περιορισμένος και με ενσωμάτωση πρακτικής τεχνολογίας για τυπικές εφαρμογές γραφείου, ο OptiPlex 160 μπορεί να προσφέρει ενεργειακή αποδοτικότητα και αξιοπιστία με σχεδίαση περιορισμένου όγκου που μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα ενώ εξοικονομεί εργασιακό χώρο.

Τα χαρακτηριστικά του καινούργιου συστήματος:

• Ο επιτραπέζιος υπολογιστή της Dell που δεσμεύει τον μικρότερο χώρο στο γραφείο
• Εσωτερική μονάδα τροφοδοσίας με απόδοση 87%
• Σκληρός δίσκος έως 160 GB ή δίσκος στερεάς κατάστασης (solid state drive) μέχρι 64 GB
• Προαιρετική επιλογή για ασύρματη δικτύωση και μνήμη έως 4GB
• Επεξεργαστής χαμηλής τάσης, Intel Atom

Όπως όλοι οι επιτραπέζιοι υπολογιστές OptiPlex της Dell, ο 160 έρχεται με μακράς διαρκείας, διαχειριζόμενο κύκλο ζωής και την υποστήριξη των λύσεων διαχείρισης συστημάτων της Dell όπως η κονσόλα Dell Client Manager. Όλοι οι επιτραπέζιοι υπολογιστές OptiPlex περιλαμβάνουν προαιρετικές παραμετροποιήσιμες υπηρεσίες από την Dell όπως η υπηρεσία ProSupport, επέκταση περιορισμένης εγγύησης, δυνατότητα για υπηρεσίες Custom Factory Integration, εγκατάστασης και πολλές άλλες.

«Με τη σημερινή ανακοίνωση του 160, ολοκληρώνουμε τη ριζική ανανέωση των προϊόντων OptiPlex, από τον κορυφαίο σε πωλήσεις κατασκευαστή επιτραπέζιων υπολογιστών για εταιρική χρήση.* Ο OptiPlex 160 προσθέτει μια ακόμα επιλογή μικρού προφίλ εισαγωγικού επιπέδου στην εκτεταμένη προϊοντική μας γκάμα των επιχειρησιακών λύσεων, προσφέροντας ουσιαστικές επιδόσεις για συνηθισμένες εφαρμογές γραφείου» αναφέρει ο Darrel Ward, διευθυντής του Dell Product Group.

*Πηγή: IDC, Worldwide Quarterly PC Tracker Q32008