Δύο Bluetooth hands-free που θα εντυπωσιάσουν με την κομψότητά τους!

red_sparrowΗ Red Sparrow κυκλοφόρησε πρόσφατα δύο νέα hands-free που διακρίνονται τόσο για το μικροσκοπικό τους μέγεθος και αμελητέο βάρος, όσο και για την λειτουργικότητά τους.

Red Sparrow B800
Το μεγαλύτερο ίσως προσόν ενός Bluetooth hands-free είναι το μικρό του μέγεθος. Η Red Sparrow λοιπόν κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα hands-free που πραγματικά περνάει εντελώς απαρατήρητο. Ο λόγος για το Red Sparrow B800 το οποίο είναι ίσως από τα μικρότερα προϊόντα του είδους του με βάρος μόλις 6 γραμμάρια. Ο μικρός και κομψός σχεδιασμός του το κάνουν να φαίνεται σαν ένα κόσμημα κάτι που ενισχύεται και από το γεγονός πως έρχεται μαζί με ένα καλαίσθητο strap για το λαιμό σας. Το B800 έχει επίσης τη δυνατότητα multipoint, μπορεί δηλαδή να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με δύο κινητά και έτσι να εξυπηρετήσει αυτούς που έχουν παραπάνω από μία συσκευές.

Red Sparrow B500
Το δεύτερο Bluetooth hands-free της Red Sparrow είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σύστημα ασύρματης επικοινωνίας. Το B500, πέρα από την λειτουργία του hands free είναι ταυτόχρονα και ένα ποιοτικό ραδιόφωνο fm. Στην ουσία πρόκειται για μια συσκευή «όλα σε ένα» αφού στη συσκευασία περιέχονται και μονοφωνικά και στερεοφωνικά ακουστικά ούτως ώστε κάποιος να μπορεί να απολαύσει στερεοφωνικά την αγαπημένη του μουσική. Έτσι, αν διαθέτετε ένα κινητό τηλέφωνο χωρίς ενσωματωμένο ραδιόφωνο το B500 της Red Sparrow είναι μια ιδανική λύση για εσάς.