Η Info Quest παρουσίασε τη νέα σειρά Quest All In One, καθώς και τα νέα μοντέλα Quest Mini PC ιδανικά τόσο για επιχειρήσεις όσο και για τα σύγχρονα σαλόνια

Quest mini pcΗ Info Quest Technologies, επί 20 χρόνια κατασκευάζει τους υπολογιστές Quest, έχοντας ως στόχο να προσφέρει πάντα στους Έλληνες καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα, που ενσωματώνουν τις τελευταίες τάσεις τής τεχνολογίας, διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές και συνοδεύονται από προηγμένες υπηρεσίες υποστήριξης.


Με γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή για προϊόντα, που πλέον της υψηλής απόδοσης, διαθέτουν προηγμένη λειτουργικότητα, μοντέρνο design, καταναλώνουν λίγο από τον περιορισμένο χώρο ενός γραφείου και είναι χαμηλής κατανάλωσης, η Info Quest Technologies παρουσίασε τη νέα σειρά Quest All In One, καθώς και τα νέα μοντέλα Quest Mini PC.


Κοινός παρανομαστής και για τις δύο σειρές είναι η ιδιαίτερή τους σχεδίαση, η οποία εξασφαλίζει ελάχιστο όγκο, υψηλή λειτουργικότητα και χαμηλή κατανάλωση χωρίς όμως να γίνονται εκπτώσεις στην ισχύ και τις δυνατότητες. Όλα τα μοντέλα είναι ιδανικά τόσο για επιχειρήσεις όσο και για τα σύγχρονα living-rooms τα οποία αποτελούν ταυτόχρονα καταφύγια ξεκούρασης αλλά και κέντρα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας.


Η νέα σειρά Quest All In One, διαθέτει 3 μοντέλα που συνδυάζουν κεντρική μονάδα και οθόνη σε ένα. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν επεξεργαστές 2ης γενιάς Intel® Core™ i5 και i3 και Intel® Pentium®, οθόνη LED 18.5”, WebCam για άμεσο video-chatting και γραφικά με εξελιγμένες δυνατότητες High Definition απεικόνισης, συνδυάζοντας ισχύ με εξαιρετική εμφάνιση, εργονομία και χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης.


Tα νέα μοντέλα Quest Mini PC, συμπληρώνουν τη σειρά των Mini υπολογιστών Quest που κυκλοφορούν με επιτυχία στην Ελληνική αγορά. To ένα μοντέλο, έχει εξαιρετικό design, διαστάσεις μόλις 15×14,7 cm και διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα με ειδική βάση στήριξης, ώστε να χωράει ακόμα και το πιο μοντέρνο ή περιορισμένο χώρο. Το άλλο μοντέλο, είναι το πρώτο Mini PC με επεξεργαστή Intel® i5 στην αγορά. Η δυνατότητα υποστήριξης High Definition video ανάλυσης 1080p, καθώς και η ύπαρξη HDMI το καθιστούν ιδανικό για home theater.
Όλα τα μοντέλα, όπως και όλοι οι υπολογιστές Quest έχουν προεγκατεστημένα τα Windows® 7 Home Premium, ενώ διαθέτουν τη λειτουργία Quest Recovery Partition η οποία επιτρέπει την επαναφορά του συστήματος στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις μέσα σε 15 λεπτά.


Βρείτε τα νέα Quest All In One και Quest Mini PC, καθώς και την πλήρη σειρά υπολογιστών Quest στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies, στο www.you.gr και στο επιλεγμένο δίκτυο των καταστημάτων U.