Επαναστατικό ακουστικό βαρηκοΐας “TOP” της Audioservice από την Earcare.

earcare-topΕπανάσταση στην υποβοήθηση της ακοής δημιουργεί το νέο ψηφιακό ακουστικό βαρηκοΐας ‘TOP’, του γερμανικού Οίκου Audioservice, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Ακοολογίας στη Γερμανία (EUHA) και είναι άμεσα διαθέσιμο και στην Ελλάδα από την ‘Earcare – Βοηθήματα Ακοής’.

Με ένα μικροσκοπικό μέγεθος, μόλις 15mm, το αθέατο βοήθημα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί, μέσω τηλεχειριστηρίου, με κάθε συσκευή ήχου και επικοινωνίας χωρίς καλώδια!  Μέσω της συσκευής Mobile Connect οι ηχητικές πληροφορίες μεταφέρονται απευθείας στο ακουστικό βαρηκοΐας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth. Έτσι, σας επιτρέπει να επιλέγετε και να συνδέεστε ασύρματα με κάθε ηχητική πηγή – όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, ηχοσύστημα, i-pod ακόμα και κινητό τηλέφωνο –  και να απολαμβάνετε απόλυτη ευκρίνεια ήχου ακόμα και σε δύσκολες ακουστικές συνθήκες!

Η προηγμένη τεχνολογία των μοντέλων της Audioservice καλύπτει τις περισσότερες παθήσεις βαρηκοΐας καθώς και εκείνες τις περιπτώσεις που οι άνθρωποι απλά δυσκολεύονται να ακούσουν καθαρά σε συνομιλίες και στην τηλεόραση. Παράλληλα ο καινοτόμος διακριτικός σχεδιασμός τους προσφέρει αισθητική απόκρυψη και εξαιρετική άνεση στη χρήση. Επίσης, με χρήση ειδικών βιο-συμβατών υλικών διασφαλίζεται η υγιεινή του ακουστικού πόρου έναντι βακτηρίων και μικροβίων, διατηρώντας τη φυσική ισορροπία του αυτιού.

Η εταιρία EARCARE – Βοηθήματα Ακοής αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Audioservice, για τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας TOP’ καθώς και για μια συνάντηση με τους ειδικούς της EARCARE, καλέστε χωρίς χρέωση: 800 11 800 700 ή μπείτε στο site της εταιρίας: www.akoh.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμα να κάνουν από το σπίτι τους on-line μια απλή δοκιμή ακοής στην διεύθυνση www.akoh.gr