Θυμίζει περισσότερο φουτουριστικό όπλο του videogame Halo 3 κι όμως είναι μια ηλεκτρική σκούπα!

james-dysonΟι πρωτοποριακές ηλεκτρικές σκούπες Dyson ήρθαν και στην Ελλάδα, χάρη στη νέα στρατηγική συνεργασία στον κλάδο των ηλεκτρικών ειδών, μεταξύ της πολύ επιτυχημένης στην ελληνική αγορά εταιρείας, Βασιληάς A.E., και μιας από τις πρώτες σε πωλήσεις εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικών σκουπών παγκοσμίως, της αγγλικής Dyson.
Η εταιρεία Βασιληάς θέλοντας να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες των σύγχρονων νοικοκυριών, ξεκινά την εισαγωγή των ηλεκτρικών σκουπών Dyson, οι οποίες έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα, γιατί η εταιρεία μας κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα στην ελληνική αγορά, με τη νέα συνεργασία της με ένα όνομα το οποίο έχει ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία της ηλεκτρικής σκούπας στο εξωτερικό, κάτι το οποίο ευελπιστούμε να συμβεί και στην ελληνική αγορά!», δήλωσε ο κος Ανάργυρος Βασιληάς, Διευθυντής Marketing της Βασιληάς Α.Ε.

Η Dyson, η οποία δημιουργήθηκε από τον επιτυχημένο βιομηχανικό σχεδιαστή James Dyson, είναι ένα πρωτοποριακό είδος ηλεκτρικής σκούπας που λόγω των μοναδικών τεχνικών χαρακτηριστικών της απλοποιεί κατά πολύ τη διαδικασία σκουπίσματος.

Γραμμή καταναλωτών Dyson: 800 111 35 00, λειτουργεί καθημερινά 09.00-17.00