Αγάπη για τα μαθητικά τα χρόνια

Δύσκολη η επιστροφή στα θρανία, αλλά όταν συνοδεύεται από ένα σύστημα όπως το TurboX Student, τα πράγματα γίνονται σίγουρα πιο ευχάριστα!

Turbo-X Student Το TurboX Student είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο, ιδανικό για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Το σύστημα αποτελείται από έναν επεξεργαστή Intel Core Duo 2140 πάνω στην motherboard P5LMX της Asus. Για να διατηρηθεί το κόστος χαμηλό, η μητρική επωμίζεται και τα καθήκοντα της κάρτας γραφικών χάρη (onboard), δίχως αυτό να σημαίνει πως οι φίλοι των παιχνιδιών δεν μπορούν αργότερα να προσθέσουν μια αυτόνομη κάρτα γραφικών για αυξημένες επιδόσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Η μνήμη ανέρχεται σε 1GB, απαραίτητο για να στηρίξει τα Windows Vista της Microsoft στην Basic ελληνική έκδοσή τους. Εκεί που πραγματικά εντυπωσιάζει το TurboX Student είναι ο χώρος αποθήκευσης, καθώς τα 320 GB του SATA II σκληρού δίσκου της Seagate συνεπικουρούνται από τα 250GB του εξωτερικού σκληρού δίσκου TurboX. Παράλληλα, η 17άρα οθόνη TFT ταιριάζει γάντι σε οποιοδήποτε νεανικό δωμάτιο, ενώ τα ηχεία 2.1 Altec Lansing θα πλημμυρίσουν το χώρο με ήχο εξαιρετικής ποιότητας. Το σύστημα συνοδεύεται από το πολυμηχάνημα HP PSC F2180, πακέτο internet Vivodi DSLcube 2048 Mbps (για 6 μήνες) και το MS Office Home & Student 2007 στα ελληνικά (με 3 άδειες). Αναζητήστε πληροφορίες στο internet, γράψτε την εργασία σας με την βοήθεια του Office και εκτυπώστε την στο πολυμηχάνημα της HP… Η εκπαιδευτική διαδικασία σε όλο της το μεγαλείο!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: Intel Core Duo 2140

Motherboard: Asus P5L-MX

Μνήμη: 1 GB DDR2 667 MHz

Κάρτα γραφικών: On-Board

Σκληρός δίσκος: Seagate 320 GB SATA II

Drive: DVD-RW

Οθόνη: TFT 17”

Extras: Δώρο πολυμηχάνημα HP PSC F2180, εξωτερικός σκληρός δίσκος TurboX 250GB, πακέτο internet Vivodi DSLcube 2048 Mbps (6 μήνες), MS Office Home & Student 2007 Ελληνικό (με 3 άδειες)

Λειτουργικό: MS Windows Vista Basic GR

Ηχεία: 2.1 Altec Lansing

Εγγύηση: 3 έτη